lifestyles in Barcelona home one woman

Catalunya acull el primer IronClimber del món

1 minut de lectura
El divendres 21 de desembre s’estrena una nova prova esportiva que es disputarà de forma simultània a quatre localitats catalanes

L’IronClimber és una nova proposta per l’escalada de resistència que neix a Catalunya i que aspira a ser una de les proves d’escalada més dures del món al rocòdrom. Organitzada per Indoorwall Climbing Centers, pren la inspiració de les mítiques proves d’Ironman del triatló per intentar posar a prova la resistència mental, física i tècnica dels participants.

La cita tindrà lloc durant el solstici d’hivern, de manera que començarà el divendres 21 de desembre a les 17:25 i acabarà en el moment que torni a sortir el sol, a les 08:14 del dissabte dia 22. Una proposta d’escalada nocturna que comptarà amb quatre centres d’escalada implicats a Barcelona (El Clot), Granollers, L’Hospitalet de Llobregat i Vic.

Indorwall El Clot

Aquestes quatre localitats de les comarques barcelonines seran l’escenari d’una competició simultània amb un sistema competitiu innovador. Cadascun dels centres comptarà amb 50 blocs equipats de tots els nivells i dissenyats especialment per a l’esdeveniment. En total, 200 blocs a disposició dels participants per posar a prova el seu nivell, la tècnica i la resistència. Encara que el certamen IronClimber oferirà blocs de gran dificultat i tindrà una gran exigència esportiva, la prova obre les portes a la participació dels aficionats a l’escalada independentment del seu nivell, amb vies pensades per a tothom.

Per guanyar caldrà visitar els quatre centres d’escalada

Tots aquells que vulguin disputar la classificació general i lluitar pel premi final hauran d’escalar en els quatre centres. De fet, només seran els escaladors que realitzin un mínim de 25 blocs per centre els que es proclamaran Finishers IronClimber d’aquesta primera edició de la competició. Els organitzadors repartiran 3.000 euros en metàl·lic per als millors escaladors del campionat, que vol comptar amb la participació d’escaladors de primera fila internacional.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 16 de desembre. Podeu apuntar-vos a la competició en el següent enllaç