QUÈ ÉS LA FOSBURY?

La Fosbury és l’espai de tot l’altre esport. Un projecte cooperatiu per un periodisme alternatiu i compromès amb la pluralitat informativa d’acord amb el nostre pentàleg ideològic. Una finestra oberta a l’actualitat a www.fosbury.cat, una comunitat que acull periodistes, col·laboradores, lectores i crítiques que pren cos de revista en format col·leccionista dos cops l’any.

L’ESPAI DE TOT L’ALTRE ESPORT

Volem contribuir a crear una comunitat de tots aquells que creiem que en aquest país hi ha moltes coses interessants més enllà del futbol i ens interessa l’actualitat, les protagonistes, la història i els grans esdeveniments que passen al llarg de l’any.
No volem respondre a la lògica clàssica dels mitjans, sinó trencar la barrera entre redacció i lectores. Tots formem part de la mateixa comunitat: el Club Fosbury que reuneix persones, entitats i punts de distribució a favor de la revista de tot l’altre esport.

La Revista Fosbury va néixer el 2014 en l’àmbit digital per després mantenir el web fosbury.cat com a mitjà d’actualitat i passar a fer paper. Actualment és una revista semestral que ha editat totes aquestes edicions, disponibles per a la seva compra.

TIPUS DE SUBSCRIPCIONS

 SÒCIA

(30€ / any)

El Club Fosbury és de les seves sòcies, que fan possible aquesta manera d’entendre el periodisme. Pel fet de ser-ho rebran a casa en primícia els nous números de la revista Fosbury, estaran al dia amb el Newsletter de novetats i podran participar aportant la seva opinió amb interactuació regular amb la redacció. També entraran en sortejos i promocions exclusives per la comunitat Fosbury.

Subscriu-te | 30€

 SÒCIA PROTECTORA

(50€ / any)

Una aposta com la de la Fosbury és possible gràcies a les persones que no només volen formar part del Club sinó que a més a més fan una aposta reforçada per la qualitat d’aquesta. Són les sòcies protectores i pel fet de ser-ho tindran una sèrie de serveis exclusius, continguts en primícia, sortejos i promocions exclusives…

ENTITAT SÒCIA (100€/any)

(100€ / any)

Una comunitat com la del Club Fosbury no només l’integren persones sinó que també està oberta a entitats de tota mena que vulguin aportar el seu granet de sorra a fer possible el projecte. Per a les entitats que vulguin formar part del Club hi haurà tots els serveis associats al fet de ser sòcies protectores amb l’afegit de la possibilitat de fer presentacions o actes especials, al territori, per tal de fer créixer plegades la comunitat.

REVISTES I ALTRES PRODUCTES