La guerra de les galàxies, a la neu

1 minut de lectura
Ara que la fal·lera per Star Wars torna a afluixar durant uns mesos, recuperem un dels vídeos esportius vinculats a la saga de la guerra de les galàxies més ben muntats que corren per les xarxes.

El vídeo es va publicar el 2017 i no va entrar, per tant, al recull esportiu sobre Star Wars que ja vam dur a terme amb anterioritat a La Fosbury. És un cas singular, com ja ho va ser en el seu moment aquell magnífic exercici de gimnàstica rítmica. Anem al gra. El vídeo està editat pel col·lectiu What’s your name, un grup amant de l’esquí que acostuma a oferir gravacions interessants allà on va. Aquesta mateixa setmana, per exemple, ens regala aquesta joia enregistrada als Pirineus:

What’s your force

Sigui com sigui, la gravació més brillant que han fet fins ara, sens dubte, es tracta d’una versió lliure d’Star Wars amb jedis a la neu i lluita d’espases làser dalt dels esquís. Un vídeo en què els membres de “What’s your name” demostren la seva habilitat amb els esquís posats, amb salts i piruetes diverses, però que ens roba el cor gràcies al seu humor singular i als efectes especials que ambienten una batalla digna tant de la guerra de les galàxies com d’alguna persecució estranya amb l’agent OO7 com a protagonista.