L’espectacle als Andes d’Aymar Navarro

1 minut de lectura
Els mesos d’estiu són el moment idoni per a la descoberta de les muntanyes de l’Amèrica Llatina. El moment per a les “South Lines”.

Aymar Navarro ha fet un enorme salt de qualitat a l’escena internacional en les darreres dues temporades, assolint el bitllet per al Freeride World Tour i guanyant el premi al millor esquiador europeu de l’any de 2017. El seu talent dalt dels esquís i la seva ambició per provar-se en traçats tan exigents com poc recorreguts el converteix en un dels esquiadors del panorama internacional que és capaç d’oferir-nos imatges espectaculars quan va acompanyat de la càmera.

Per aquest motiu ja fa alguns anys que Aymar Navarro aprofita el nostre estiu per desplaçar-se al continent sud-americà i gravar la seva experiència en petits films molt interessants. La sèrie l’ha titulat “South Lines” i ja és un petit clàssic que molta gent espera amb delit. El resultat, imatges com aquestes:

Ara comença a arribar el material més recent de les aventures d’Aymar Navarro. Si fem cas de les primeres imatges, el rider aranès ha decidit anar encara més enllà i provar un repte encara més complicat i d’un perill evident.

El nou repte South Lines d’Aymar Navarro: un espectacle inaudit

Menys d’un minut de gravació en què l’esquiador que va pujar al podi de la prova del World Tour a Andorra l’any passat esquia per un lloc impossible, a Las Canales de Las Cuevas, amb la companyia inestimable del càmera Txema Trull per portar-nos una altra cara dels Andes. Jutgeu-ho vosaltres mateixos: un autèntic crack que ens deixa amb moltes ganes de veure el “South Lines” sencer d’enguany. Promet ser un espectacle immens!