150 esportistes dels Països Catalans competiran a Tòquio

1 minut de lectura
Aquest divendres 23 de juliol comencen els Jocs Olímpics de Tòquio amb una cerimònia inaugural deslluïda i en ple estat d’emergència al Japó.

Des del 23 de juliol fins al 8 d’agost viurem una edició especialment complicada dels Jocs Olímpics. L’absència de públic, les limitacions de moviment i els positius per Covid-19 marcaran la competició esportiva més esperada dels darrers anys, ajornada un any per primera vegada a la història. Passi el que passi, els Jocs comptaran amb un multitudinari seguiment arreu del món. Al nostre país no n’és una excepció i amb voluntat de fer una mirada general de la cita olímpica, us oferim cinc radiografies per saber quins esportistes del nostre país competiran al Japó. La xifra d’esportistes olímpics dels Països Catalans es mou al voltant dels 150 noms, amb un cert marge (146-153) en funció de si hi ha suplents que acabin entrant en joc a darrera hora.

La llista, doncs, és extensa i generosa, i l’hem repartit en cinc radiografies per territoris. Les podeu consultar a continuació. Us convidem a anar d’un enllaç a l’altre per tenir una impressió general d’uns Jocs Olímpics que de ben segur ens deixaran un regust amarg. Si voleu anar més enllà dels 150 noms que repassem aquí, us convidem a acompanyar-vos de la Guia dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 publicada per la Fosbury aquest mes de juliol. Compta amb 132 pàgines en paper i esperem que us agradi.