La Guia Fosbury dels Jocs Olímpics 2021, ja a la venda

1 minut de lectura
El número especial de la Fosbury ja és una realitat.

Aquest mes de juliol ha sortit a la venda la Guia Fosbury dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021. La publicació de la Fosbury ha sigut possible gràcies a l’èxit de la campanya de micromecenatge feta a verkami i volem agrair de tot cor cadascuna de les aportacions que han permès tornar a disposar d’una extensa revista pensada per exercir d’acompanyant perfecte durant els Jocs.

La Guia compta amb 132 pàgines i repassa esport rere esport a través d’una mirada general, un repàs als fets més destacats de Rio 2016, un parell de claus per entendre la disciplina, un apunt sobre el medaller històric, un espai per als grans protagonistes i una curiositat històrica o recent que sempre va bé conèixer. La revista també compta amb vint pàgines dedicades a repassar qui són els esportistes dels Països Catalans que seran olímpics o paralímpics aquest estiu.

Guia Fosbury dels Jocs Olímpics 2021

On es pot comprar?

La Guia es pot adquirir a la xarxa de llibreries Abacus, a la Llibreria Catalana de Perpinyà, a sis centres Bon Preu Esclat (Girona, La Malla, Olot, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa) i a 170 llibreries i quioscos de les comarques barcelonines que no citem al mapa. També la podeu adquirir a la Botiga en línia de la Fosbury i us l’enviarem ràpidament a casa vostra o a l’adreça que ens indiqueu. Si el voleu llegir en format PDF, ho podeu fer adquirint-lo a preu reduït a través de l’iQuiosc.

Per qualsevol consulta, ens podeu fer arribar un correu a [email protected].

Els Jocs Olímpics començaran el proper 23 de juliol. La cerimònia inaugural es viurà sense públic i en ple estat d’emergència al Japó arran de la pandèmia per la Covid-19. Us convidem a seguir-los intensament amb nosaltres fent una aposta per la lectura en català adquirint la Guia Fosbury.