Encistellar a 180 metres: nou rècord mundial

1 minut de lectura

Dereck Herron haurà d’esperar a l’edició 2018 dels rècords Guinness per a rebre una pàgina dedicada a la seva proesa. Si fa poc recollíem alguns dels rècords esportius més curiosos-complicats-absurds dels darrers mesos, ara cal afegir-hi la cistella de Herron. És el bàsquet completat a més distància al llarg de la història. Per a fer-ho possible, Herron i el seu equip ha anat als Alps Suïssos, a l’embassament de Mauvoisin, situat a 1.961 metres sobre el nivell del mar. La presa construïda generava aquesta distància. Era possible encistellar a 180 metres!

Dit i fet, els protagonistes de How Ridiculous, estrelles mediàtiques a la xarxa Youtube a Austràlia, han afrontat el repte tal i com ja ho havien fet en els anteriors. Des de 2011 han anat superant rècords impossibles. Fa uns mesos uns americans van fer una cistella similar, també des d’una presa, però a menys distància. De manera que els australians han volgut recuperar la possessió del rècord mundial.

Només han necessitat 3 intents per a aconseguir-ho. Bé, 3 intents i un desplegament considerable. Us oferim la versió llarga del vídeo, en què podreu veure el desplaçament i el muntatge inicial. Cap al minut 1:45 podreu veure l’encert i l’explosió d’alegria dels integrants del repte. Imatges espectaculars.