L’Esport, en català

1 minut de lectura

Aquesta tardor volem enfortir el vincle entre llengua catalana i esport. Per fer-ho, tirem endavant la publicació de diverses càpsules de vídeos curts per conèixer quins són els termes correctes i les singularitats lingüístiques dels esports que es practiquen al nostre país. Ho farem en clau divulgativa, a partir de la feina feta des del Termcat, i amb bon humor, amb ganes que siguin càpsules d’utilitat per a tothom. Viure l’esport en català, sens dubte, és possible.

A continuació trobareu la primera càpsula d’aquesta campanya, que compta amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. N’anirem afegint de noves cada setmana en aquest mateix espai i també les podreu gaudir a les xarxes socials de la Fosbury. També les trobareu a la llista de reproducció de Youtube creada específicament per a l’ocasió.

Us convidem a compartir els vídeos entre les vostres amistats, companys de club i amants de l’esport en general. L’esport, en català!

Esquí alpí

Hípica

Patinatge artístic sobre gel

Judo

Bàsquet

Triatló

Esgrima

Natació artística

Tennis de taula

Atletisme

Automobilisme

Pàdel

Surf de neu

Publicació de la propera càpsula: dimecres 6 de desembre

Si en voleu més…

A la Fosbury l’estiu de 2022 vam publicar una revista en paper en forma de monogràfic sobre llengua i esport. Podeu comprar-la a la botiga en línia o bé consultar-la a la vostra biblioteca de referència.