Els rècord guinness recents més Fosbury + SORTEIG d’un llibre!

1 minut de lectura

La publicació anual del llibre dels Rècords Guinness és una cita ineludible dels amants de les curiositats, les estadístiques i les proeses més singulars. En clau esportiva el llibre aporta les dades històriques més inversemblants, que vam repassar fa tot just un any, així com les novetats assolides en els darrers anys i que entren a l’extens recull del Guinness World Records 2017. Us en fem un tastet a continuació!

Si us interessa saber-ne més no us perdeu el concurs que fem des de les xarxes socials. Comentar o retuitar us pot fer guanyadors d’un exemplar del llibre Guinness World Records 2017, que té els rècords que comentem i molts més. Segueix-nos a Facebook o Twitter i participa!

Bàsquet

Big Easy Lofton, un dels integrants més coneguts dels mítics Harlem Globetrotters, va aconseguir la cistella més llunyana sense mirar. Ho va fer, precisament, en el dia mundial dels Rècords Guinness: va llançar a més de 15 metres de distància de la cistella!

Futbol americà

Antonio Brown, amb l’ajuda inestimable de Kirk Cousins, va batre el rècord de recepcions d’una pilota de futbol americà amb una sola mà. En un minut, en va aconseguir capturar 40!

Motor

Un dels clàssics de les proves de resistència de motociclisme, especialment dels ral·lis, va batre un rècord singular. El xilè “Chaleco” López ha estat l’esportista que ha rodat dalt d’una moto elèctrica en un punt més elevat de la Terra. Concretament a 6.047 metres d’altitud, al volcà Los Ojos del Salado.

Un altre que va mirar ben amunt va ser el pilot Ronnie Brenner, que a Chicago va fer saltar una moto més de 10 metres en un “quarter-pipe”.

I encara un altre amant del motor que l’ha feta grossa. Terry Grant va aconseguir fer la volta més completa amb un cotxe amb un gir de 19,08 metres de diàmetre. Reiterem: hi ha rècords de tota mena!

Apnea

Per acabar el tastet del què ofereix el llibre, un rècord de casa nostra. Aleix Segura va batre el rècord d’aguantar la respiració sota l’aigua. La xifra, espanta: 24 minuts i 3 segons assolida en una piscina barcelonina.