L’Emmarcat: Pascal Ackermann

1 minut de lectura

Si fa unes setmanes presentàvem a Kristoffer Halvorsen (ens enorgullim d’haver predit el campió mundial sub23), avui us portem al segon en discòrd, el potent sprinter alemany Pascal Ackermann!

Nascut a Kandel, una petita ciutat situada tant a l’est d’Alemanya que pràcticament limita amb França, Ackermann porta ja un parell d’anys mostrant espurnes de la seva qualitat per competir a etapes de voltes menors del centre d’Europa.

De fet, el jove sprinter de tan sols 22 anys, és l’actual campió sub23 germànic i després de quatre anys corrent per l’equip Rad–Net Rose, la temporada vinent passarà a córrer al World Tour, ja que ha cridat l’atenció del potent Bora–Hansgrohe, equip que l’any vinent liderarà el campió del món, Peter Sagan.

Estem segurs que Pascal tindrà galons allà on no estigui Sagan i veurem com respon en sprints de tu a tu davant els galls actuals de les volatas.

Sembla que la factoria alemanya no deixa de generar bòlids per les arribades ràpides… Kittel, Greipel, Degenkolb… I ara Pascal Ackermann! Pura potència teutona!