L’Emmarcat: Kristoffer Halvorsen

1 minut de lectura

Aquest és el podi del campionat nacional de ciclisme de Noruega en ruta 2016, si ens fixem, a dalt de tot trobem al talentós Edvald Boasson Hagen, a la seva dreta, com a segon classificat hi ha un dels millors esprinters del món, Aleksandr Kristoff, però… qui és aquest jove que completa el podi?

Avui us presentem una de les esperances del ciclisme nòrdic, Kristoffer Halvorsen!

Tot i que només té vint anys i és la seva primera temporada a l’equip Joker (Categoria Continental), ja ha estat capaç de guanyar quatre curses aquest 2016, a més d’obtenir resultats molt destacats a proves com la Nokere Koerse, de categoria 1 HC, on va ser segon darrere Dupont i va superar una de les explosions de la sessió, Dylan Groenewegen.

També cal destacar que enguany Kristoffer Halvorsen s’ha emportat el GP d’Isbergues (1.1) i ha aconseguit una etapa i ser seté a la general del Tour de l’Avenir.

Probablement us pregunteu quin tipus de corredor és aquest Halvorsen, doncs bé, es tracta d’un ciclista poderós, amb un físic robust, un bon rodador amb punta de velocitat per imposar-se a les arribades ràpides i potència per superar trams de llambordes. Aquesta descripció ens recorda la d’altres noruecs com Hushovd o Boasson Hagen i és que probablement per aquí anirà la cosa… tot i això Halvorsen encara és molt jove i això fa que encara tingui molt marge de millora en diferents aspectes.

Caldrà anar seguint l’evolució de Halvorsen, una perla del planter viking amb un futur il·lusionant.

Si voleu veure un tastet de la potència de Halvorsen damunt de la bicicleta, aquí podeu fer-ho clicant aquest vídeo! Quines patorres!!

https://vimeo.com/174919594