L’Street Tennis segueix el seu ‘tour’ per Catalunya

1 minut de lectura
Aquest diumenge, 19 de maig, la Plaça Major de Manresa acollirà una nova jornada de Street Tennis, per fomentar la pràctica esportiva al territori.

La iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis, consisteix a apropar el tennis a infants d’entre 5 i 12 anys, mitjançant el muntatge de pistes en espais públics, com places i carrers.

Entre les 10.30 h i les 13.30 h s’organitzaran activitats per a tothom, dins una sessió recreativa que oferirà a molts nens i nenes l’oportunitat d’estrenar-se en el món de la raqueta, en instal·lacions de minitennis .

Aquest projecte es va iniciar el darrer trimestre de l’any passat, i va arribar a tres municipis, Sant Cugat del Vallès, Cornellà i l’Hospitalet de Llobregat, amb una participació total d’unes 500 persones, principalment infants. La de Manresa serà la tercera jornada d’aquest 2019, en què ja se n’han celebrat dues més, a Terrassa, el 5 d’abril passat, i a Mataró, l’11 de maig. Les jornades compten amb la presència i la col·laboració d’esportistes i personalitats relacionades amb l’àmbit del tennis.

Vídeo de la jornada celebrada a Mataró