El Tennis Taula Sabadell es mobilitza per l’Álvaro

1 minut de lectura

Aquest dissabte 18 de febrer a Sabadell se’n prepara una de grossa. Des de fa mesos el Tennis Taula Sabadell, un club de recent creació, està organitzant una jornada benèfica per l’Álvaro, un nen de 6 anys que viu a la ciutat vallesana i que pateix la malaltia Niemann Pick Tipus C, coneguda també com l’alzheimer infantil. El club verd-i-groc ha fet una aposta solidària i donarà tots els diners que aconsegueixi recaptar a l’associació Juntos Podemos Vencer #luchemosconAlvaro que dóna suport a la família del petit.

alvaro

La motivació de la jornada és rellevant en si mateixa, però va molt més enllà. Els aficionats al tennis de taula tindran l’oportunitat de participar en activitats atractives i poc habituals. Per començar, es podrà jugar amb el robot, intentar tornar serveis a jugadors federats o provar fortuna amb palistes que han estat Campions d’Espanya. I tot plegat, amb una entrada a preu voluntària destinada al 100% als fons de l’Associació que lluita contra aquesta malaltia.

Presència de cares conegudes

A Sabadell s’aplegaran moltes cares conegudes. I és que també es disputarà un torneig de VIPS i de periodistes amb la presència de tot un campió del món com Joan Pahisa i altres ex jugadors federats que són molt més coneguts per la seva faceta en altres àmbits, com l’escriptor Roc Casagran, el periodista Jordi Mèlich o el directiu del Barça Dídac Lee. Diversos periodistes de mitjans com La Xarxa, TV3, TVE o Barça TV han confirmat l’assistència. També és previst que Ander Mirambell, en plena prèvia dels mundials d’Skeleton que començaran a finals de mes, aparegui a l’Espai Emprius per mostrar el seu suport a l’Álvaro.

La I Jornada Benèfica del Tennis Taula Sabadell començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 20 hores. L’assistència és lliure, amb portes obertes de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores.

TTS Cartell Jornada Benèfica #luchemosconAlvaro