Els Weisz, una gran nissaga del tennis taula premiada

1 minut de lectura

Weisz_Weisz

La família sabadellenca és un referent del tennis taula català i estatal des de fa dècades

La Federació Catalana de tennis de taula (FCTT) distingirà aquest divendres al Museu Olímpic i de l’Esport a la nissaga sabadellenca Weisz per a la seva destacada trajectòria. La familia Weisz, encapçalada pels pares Josep Weisz i Encarnació Romero, i amb els fills, Maria, Pere, Joan, Mònica, Montse, Marta i Ignasi, és un referent d’aquest esport des de fa dècades, tant a nivell català com estatal.

Tots set han jugat a tennis de taula i continuen en l’actualitat disfrutant i gaudint de la seva passió. Ara els set formen part del Club Tennis Taula Sabadell 2016. Els fills del Josep i l’Encarnació van començar a jugar a la SCR El Ciervo, on van viure a la dècada dels vuitanta els anys daurats del club del barri de Gràcia sent Subcampions d’Espanya absoluts l’any 1989 a Mèrida, una fita història per l’esport de la ciutat de Sabadell.

ciervo_subcampio
L’equip del Ciervo subcampió estatal

Diversos cops campions estatals

Mònica, Montse i Pere Weisz ha estat els germans que han tingut una trajectòria més destacada guanyant títols de Campions d’Espanya en individuals, dobles i dobles mixtes, sent campions de Copa per equips o de Lliga, internacionals, jugant Mundials o Europeus i Mundials i defensant els clubs més destacats com UCAM Cartagena, Vic, La General de Granada, Bagà o Puerto Real.

Fotografia presa a Granada, el 1995
Fotografia presa a Granada, el 1995

Grans èxits esportius en categoria absoluta, també en infantils i juvenils i ara anys després en Veterans. Continuen competint en actiu les bessones Montse i Mònica, vigents campiones d’Espanya amb el Tennis Taula Sabadell, Joan i Pere, subcampions d’Espanya de Veterans per equips aquesta darrera temporada, i Ignasi Weisz, campió de Catalunya amb el TTS i 3er en individuals.

Tota la família Weisz al complert ja ha confirmat que aquest divendres en la Nit del Tennis taula Català seran presents al Museu Olímpic i de l’Esport on rebran aquesta distinció. Una distinció especial per a una família que viu i de quina manera l’esport i concretament el tennis de taula.