El CETT Esparreguera fitxa l’entrenador de la selecció japonesa absoluta Yukinori Matsumoto

1 minut de lectura

Tal com avançava Cercle Central, un compte de Twitter que informa de l’actualitat esportiva d’Esparreguera, el Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera ha incorporat Yukinori Matsumoto com a nou entrenador i director tècnic. El japonès ha estat durant quatre anys entrenador a la selecció absoluta del Japó, a l’elit mundial del tennis taula, amb que va guanyar una medalla als Jocs Olímpics de Tòquio.


Matsumoto, que es troba a Catalunya per motius personals, resideix a Collbató i participarà en els entrenaments del club i viatjarà als campionats per incidir al màxim en la formació dels jugadors i entrenadors. A part de col·laborar amb el CETT Esparreguera, també serà al CAR de Sant Cugat participant en la formació de joves palistes.

A La Fosbury hem pogut parlar amb l’Alexandre Vidal, entrenador del club del Baix Llobregat. Vidal assegura que el fitxatge del japonès és “una de les notícies més importants de la història del club. És una incorporació molt positiva per al CETT Esparreguera pel que fa a la formació de jugadors i d’entrenadors. És una possibilitat de formació única comptar amb ell tres dies a la setmana i que ens acompanyi a les competicions d’aquesta temporada. És un fet històric a nivell de club i pel tennis taula català”.

Imatge de portada:@cttesparreguera