Medalla de plata per Maria Pitarch al Mundial de tir amb arc

1 minut de lectura

La tarragonina Maria Pitarch (al centre de la imatge) es va penjar la medalla de plata al Mundial de camp celebrat a Yankton, una ciutat de 15.000 habitants a l’Estat de Dakota del sud als Estats Units. La modalitat de camp es disputa en un recorregut de bosc, dins un espai natural delimitat per l’organització en què hi ha tirs cap amunt o cap avall en distàncies que varien entre els 10 i els 60 metres i en què s’ha de saber gestionar el tir en les diferents superfícies des d’on es realitza i les condicions meteorològiques.

L’arquera del Club de Tir amb Arc Caldes de Montbui, que va competir en la prova d’arc recorbat, formava part de l’equip espanyol que va aconseguir la segona posició en categoria femenina per equips juntament amb Alexa Misis (arc compost) i Ana Cano (arc nu). En la final van cedir davant d’Itàlia per tan sols dos punts de diferència (56-54). En semifinals havien derrotat a França per 56-51 i en quarts de final, a les amfitriones dels Estats Units per 57-52.

Pitarch va ser desena en la prova individual després de caure en tercera ronda davant l’estatunidenca Molly Nugent per 74-86 i novena en categoria mixta.

Imatge de portada: @RFETA