La Lliga Catalana de Llagut estrena camp de regates a Mataró

1 minut de lectura
regata_mataro_1
Fotografies: Aida A. Valverde / Rem Capgrossos Mataró

Aquest diumenge 16 es va celebrar a la platja del Varador de Mataró la 3a Regata de la Lliga Catalana de Llagut, després de les realitzades a Arenys de Mar i Flix. Aquesta regata es va plantejar com un repte per al Club Rem Capgrossos de Mataró no només en l’àmbit esportiu sinó també en l’aspecte organitzatiu i logístic que suposa l’organització d’una regata. El suport de les autoritats locals i de varis comerços de la ciutat així com la feina realitzada per als socis del club, van fer possible que la jornada fos tot un èxit.

regata_mataro_2

A nivell esportiu, el gran dominador va ser el Club Rem Santa Cristina que va guanyar les regates absolutes en categoria masculina i femenina. En dones el podi el van completar Capgrossos de Mataró i Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, mentre que en homes van ser Club Nàutic Flix i Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. En categories de veterans, els vencedors van ser els homes del Club Natació Badalona i les dones del Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

En total van ser 31 les embarcacions de tot Catalunya que van omplir d’activitat el front marítim de la capital maresmenca i que van poder gaudir del magnífic temps que va fer al llarg de la matinal de diumenge.

regata_mataro_3regata_mataro_4 regata_mataro_5 regata_mataro_6