El millor pàdel del món es pot veure aquests dies a Barcelona

1 minut de lectura

De l’auge del pàdel com un esport cada vegada més practicat a Catalunya n’hem parlat amb anterioritat a la Fosbury. Però a part de servir per portar-se bé amb els companys de feina, el pàdel és un esport que també mereix ser observat per gaudir del seu dinamisme i de l’espectacularitat d’algunes de les seves jugades. Aquests dies és possible veure el millor pàdel del món a Barcelona amb l’Estrella Damm Barcelona Master, un dels principals tornejos del circuit World Padel Tour.

World Padel Tour BCN

Les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona rebran a estrelles com l’argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima, que trencant la tradicional animadversió entre els seus dos països formen des del passat 2015 la millor parella del món del pàdel. Són, evidentment, els favorits tot i que seguits molt de prop pel duo que formen l’argentí ‘Sanyo’ Gutiérrez i l’andalús ‘Paquito’ Navarro, vencedors precisament de l’Estrella Damm València Master la setmana passada.

En categoria les favorites són les bessones aragoneses María José i María del Pilar Sánchez Anacleto, que són les número 1 del rànquing mundial. Tot i així, en el recent torneig disputat a València també es van veure superades per la parella formada per la madrilenya Alejandra Salazar i la canària Marta Marrero, que ja fa alguns anys que es dedica al pàdel després de ser jugadora professional de tennis entre 2005 i 2010.

Fernando Belasteguín i Pablo Lima són els números 1 del món.
Fernando Belasteguín i Pablo Lima són els números 1 del món.

Les finals de les dues categories es jugaran aquest diumenge 8 de maig al matí. Tant les entrades per les finals com per les semifinals i els quarts de final s’han esgotat ja tot i que l’organització del torneig ha habilitat enguany unes grades amb capacitat per a 4.300 espectadors. L’afició pel pàdel no para!