Kosmogonia, el gran espectacle del CN Kallípolis

1 minut de lectura
El CN Kallípolis ha organitzat una gala espectacular per celebrar el seu 50è aniversari

La piscina Sant Jordi de Barcelona ha estat l’escenari aquest diumenge de l’estrena de Kosmogonia, un espectacle aquàtic amb la natació artística com a principal protagonista que ha reunit alguns dels noms més potents de la història del club. Gemma Mengual, Andrea Fuentes, Clara Basiana, Berta Ferreras o Paula Ramírez han sigut algunes de les estrelles que han participat en un xou que ha aplegat prop de 350 nedadors de totes les edats i que ha portat la sincronitzada a un nou món ple de màgia, éssers mitològics i viatges impossibles.

La piscina s’ha convertit en una pantalla gegant de 24×8 metres amb projecció d’imatges en 3D i un munt de nedadors fent valer el seu talent amb coreografies massives. Una demostració de força del CN Kallípolis, erigit des de fa temps en el club de referència de la natació artística del nostre país i planter indiscutible de medallistes olímpiques, mundials i europees. Anna Tarrés, Bet Fernández i Frank Aleu han creat i dirigit un xou que s’endinsava en els orígens de l’univers i de la natació artística.

Betevé ha enregistrat la totalitat de l’espectacle Kosmogonia. Una hora d’esport i art d’allò més sorprenent que va comptar amb podeu reviure a continuació:

Un espectacle de futur?

Un espectacle esportiu pensat per emocionar a qualsevol espectador independentment del seu grau de coneixement i afinitat amb la natació artística. Un projecte que podria ser l’embrió d’un nou model d’espectacle a la piscina en què la combinació d’art, projeccions, natació artística i música esdevingui un xou de primera fila per a tots els públics. Anna Tarrés ho reconeixia el dia de la presentació de Kosmogonia: “Possiblement sigui l’inici d’un projecte més important“. Un autèntic espectacle escènic que el CN Kallípolis ja ha demostrat que és possible per celebrar el 50è aniversari.