Will, la mascota dels World Roller Games

1 minut de lectura
Aquest dijous els World Roller Games 2019 han presentat la mascota que acompanyarà un dels grans esdeveniments esportius de l’any al nostre país.

Quan falten menys de 100 dies per a la celebració a Barcelona de l’esdeveniment de patinatge i skate més gran del món, l’organització dels World Roller Games ha presentat en Will, la mascota que acompanyarà tot el programa esportiu previst del 4 al 14 de juliol.

Dissenyada pel creatiu gallec Anxo Amarelle, en Will neix de la combinació de la passió i l’acció, o el que és el mateix, de la unió d’una roda i un cor. Sota un cos robòtic, llueix una imatge moderna tecnològica. La proposta del dissenyador pretén compaginar dos grans objectius: descobrir els esports de roda petita i l’esperit dels seus esportistes i inspirar a tothom a a viure’ls amb plenitud contagiant la passió per l’esport. En Will serà un aliat de tot l’altre esport: reivindicarà els esports minoritaris i els posarà en valor més enllà del fet competitiu, com una activitat a l’aire lliure entre amics i família, una nova forma de moure’s per al ciutat més amable amb el medi ambient, un hàbit saludable i sempre des de al diversió.

En els propers mesos, i especialment durant els World Roller Games, la nova mascota ajudarà els aficionats a conèixer millor les onze disciplines que formen part dels jocs i de ben segur que el veiem practicar-los en qualsevol moment, posant en valor l’esforç, la superació, la rebel·lia, la lluita, la delicadesa i la dedicació de tots aquells que els practiquen de forma habitual.

La mascota neix per donar una major visibilitat als World Roller Games 2019 i contribuir al fet que aquest esdeveniment arribi a un gran nombre de persones. Gràcies a la seva imatge trencadora i a la seva forta personalitat, es convertirà sens dubte en un dels personatges més coneguts de Barcelona aquest estiu.