El CPA Girona, campió de grups de show. Foto: J. Monfort/WRG

Matrícula d’Honor en grups de Show Artístics

1 minut de lectura
El millor patinatge artístic en grups de show segueix parlant en un perfectament identificable accent gironí. La darrera jornada dels World Roller Games va tornar a posar al centre d’atenció la bicefàlia, rivalitzant entre elles, que protagonitzen els darrers temps el Girona i l’Olot. Va ser una competició exigent, que mereix matrícula d’honor compartida si bé per reglament hi ha d’haver unes patinadores millors i aquestes van ser les del Girona.

El CPA Girona ha aconseguit aquest diumenge la medalla d’or de Grups Grans de Show. Davant d’un Palau Sant Jordi fregant el ple, les patinadores gironines han posat la seva rúbrica als World Roller Games 2019, que des del 4 de juliol han tingut lloc a Barcelona i en altres quatre subseus amb la celebració d’11 Campionats del Món de rollers sports. L’èxit del CPA Girona confirma el canvi d’hegemonia en els Grups Grans de Xou, dominat en els últims anys per les patinadores del CPA Olot, 12 vegades campiones del món. Al llarg de 2019, les noves campiones ja havien arrabassat a les esportistes del club de la Garrotxa els títols d’Europa, Espanya i Catalunya.

 

L’efecte del sucre sobre les dents

Amb el tema Bacterium, una al·legoria sobre l’efecte del sucre sobre les dents, el CPA Girona ha totalitzat 133,500 punts i s’ha imposat per tan sols 0,6 punts a les seves paisanes del CPA Olot (132,900). Les patinadores de l’anterior campió del món, l’Olot, s’han hagut de conformar amb la medalla de plata interpretant Don’t Clip My Wings.

El Diamante italià, amb el tema Through the Eyes of a Child, ha aconseguit la medalla de bronze, amb 130 punts.

A més dels metalls d’or i plata aconseguits pel CPA Girona i el CPA Olot, cal destacar el meritori sisè lloc obtingut pel Reus Deportiu. El domini dels clubs espanyols en els Grups de Show es va iniciar en la jornada de dissabte amb els Grups Petits, prova en què el CP L’Aldea va guanyar la medalla d’or, el CPA Gondomar, la de plata, i el PA Maçanet va ser quart.