Carlota Ciganda s’endú el Mediterranean Ladies Open de Sitges

1 minut de lectura

La golfista navarresa Carlota Ciganda va sortir victoriosa del Club de Golf Terramar de Sitges, on el cap de setmana es va disputar el Mediterranean Ladies Open. La pamplonesa va acabar amb una targeta final amb 70 cops (-2), per un total de 270 (-18) per conquistar el seu setè títol com a professional. Ciganda, que va patir una mica més del que es podia esperar, s’imposava per segona vegada al Terramar després de fer-ho l’any 2019.

 

Els errors de Ciganda els van aprofitar les rivals, que van pressionar la navarresa fins als darrers forats. L’escocesa Laura Beveridge, va ser segona (272, -16) a només dos cops de la vencedora i la tercera plaça la van compartir la sueca Elin Arvidsson i l’argentina Magdalena Simmermacher (273, -15).

Bon torneig també de la mallorquina Nuria Iturrioz, setena classificada a vuit cops de Ciganda amb un total de 262. La millor de les catalanes va ser la jugadora amateur del club garrafenc Míriam Ayora, que va signar el millor resultat de la seva carrera: 22a amb 284 cops (-4).

Imatge de portada: Mediterranean Ladies Open