VÍDEO El gimnasta que bat un rècord mundial de salt entre barra i barra

1 minut de lectura
La gimnàstica artística, lluny de la competició, també pot ser espectacular.

En un intent dut a terme al seu club d’entrenament habitual, a Leeds, el gimnasta britànic Ashley Watson ha establert un nou rècord Guinness de salt entre barres horitzontals unint els dos punts separats per 5.87 metres gràcies a la inèrcia i la força dels seus braços. Un salt increïble amb un “backflip” inclòs a mig trajecte que ha completat amb èxit al vuitè intent, encara que assegura que també va enganxar la barra al sisè intent però que el salt no havia estat tan net:

Watson estava eufòric després d’assolir el repte: “Ha estat increïble, no me n’he adonat que l’havia aconseguit fins que ja estava donant voltes a l’altra barra“. El gimnasta, que assegura estar sorprès perquè ningú hagi provat un repte similar abans que el seu, ha arribat a ser campió de la Gran Bretanya i membre de la selecció del seu país amb resultats de mèrit com un lloc de finalista en un campionat d’Europa en barra.

No és el primer intent del gimnasta britànic per unir dues barres. Fa un parell d’anys va publicar aquest vídeo on unia dos barres separades per 5 metres en un espai d’entrenament. La seqüència, en aquell cas, afegia un pas per les anelles en un segon intent espectacular: