Fosbury.cat: els més llegits d’aquest 2017 En el darrer dia de l'any recordem els continguts més llegits a la web

Són dies de llistes, rànquings i reculls per fer un cop d’ull a l’any que deixem enrere. A La Fosbury hem preparat un rànquing esportiu amb el Top 50 de l’any i també us volem posar al mirall. Quins són els continguts que més heu clicat aquest 2017? Els més llegits que podeu recordar o descobrir per primera vegada a continuació:

1. Ragna Debats, una campiona independentista amb Holanda

Un títol mundial de raquetes de neu memorable amb una imatge sorprenent: una competidora “holandesa” lluint l’estelada amb ple convenciment.

ragnadebats

2. Falta de respecte a la televisió

L’article d’opinió de Josep Gomà sobre una decisió de l’equip de realització d’Esport 3. El futbol, un cop més, passava per davant de tot l’altre esport.

C5DRz8vWEAQFfuc

3. Quan Donald Trump va voler vèncer la NFL

El president dels EUA ha tingut diverses iniciatives vinculades a l’esport al llarg de la seva vida. El seu desafiament a la NFL amb un xec de 3,76 dòlars finals. Una història rocambolesca.

El Trump actual, de moment, no demanda a la NFL / Fotografia: Mike Segar

4. Quan tots vam ser Iñaki Urdangarín

El record d’una nit màgica d’aquell FC Barcelona d’handbol mític liderat a la pista pel delinqüent que actualment campa lliure fora de la presó.

5. El nord-català Ludovic Fàbregas jugarà al FC Barcelona

L’anunci del fitxatge del pivot de Banyuls va generar molta expectació entre els aficionats de l’handbol. Una perla de futur, una estrella de present.

6. Les grans remuntades de tot l’altre esport

En futbol, el barça va regalar una nit màgica amb un 6 a 1 al PSG que ens va fer rememorar les millors remuntades de la història de tot l’altre esport. Una tria de 19 maneres de donar la volta esportiva.

7. En 5 segons no s’arriba a Austràlia

El jugador de waterpolo Albert Español va decidir dir-hi la seva sobre el present i futur del seu esport en un article d’opinió ple d’arguments i propostes que va fer la volta al món, també, en una versió escrita en anglès.

8. Superar el discurs

Article d’opinió del nostre especialista en rugby, Francesc Gómez, que va aportar un munt de reflexions sobre aquest esport i la seva capacitat per esdevenir referència mediàtica, també a casa nostra.

9. L’ascensió final al Mont Cerví

Un vídeo amb unes imatges increïbles sobre la mítica muntanya dels Alps i una ascensió que posa els pèls de punta. Sens dubte, una de les gravacions més bèsties de l’any.

10. Carla Giudici, la noia que va canviar el rumb de l’hoquei femení

Un reportatge a fons de Pau Mitjans sobre la figura d’una referència de l’hoquei sobre patins que després de la retirada ha deixat un enorme llegat a l’esport català.

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!