2 milions de dòlars de premi per al SK Telecom T1, el nou campió del món de LoL

2 minuts de lectura

L’Staples Center de Los Angeles ha reunit un públic diferent aquest cap de setmana. Lluny del bàsquet, han estat aficionats als eSports els que han omplert més de 45.000 cadires del pavelló per a viure en directe la final del Campionat Mundial de League of Legends, que ha enfrontat als coreans del SK Telecom T1 i els Samsung Galaxy. Arreu del món milions de persones han seguit la competició per Internet. Amb un 3 a 2 final, han estat els SKT els que s’han endut per tercer any dels darrers quatre la corona mundial i el botí de 2 milions de dòlars que hi havia en joc.

6616654521e5f28cae86d2834e89342d

SK Telecom arribava a la final preparat i llest per guanyar. La història de l’equip als passats tornejos el situava en una posició immillorable. No obstant això, Samsung Galaxy havia anat de menys a més i s’havia guanyat el respecte al llarg del campionat, i la seva creativitat i estratègies semblaven un gran repte per a SKT, fins i tot suficient per vèncer als dues vegades campions del món. La sorpresa, però, es veia quasi impossible.

La final va començar sense sortir-se del guió en cap moment. Així, en les primeres dues partides l’SK Telecom T1 semblava predir totes les jugades del Samsung, generant petits avantatges que van aprofitar per assegurar les victòries necessàries que els van permetre posar un 2-0 que semblava definitiu. Però a la tercera partida el Samsung Galaxy va despertar i va ser capaç de donar la volta, guanyant en més de 70 minuts, una tònica que es va repetir a la quarta partida, aconseguint empatar la sèrie 2-2 i arribant a un emocionant i imprevist cinquè joc històric.

Un desenllaç inèdit

I diem històric perquè mai als mundials s’havia vist un cinquè partit en una gran final. La pressió a la que estaven sotmesos els jugadors es podia viure a través de la pantalla, ningú volia cometre un error i arriscar-se a perdre el títol, per la qual cosa tots dos equips van jugar una partida neta, buscant objectius segurs i arriscant el menys possible. Així, es va viure una igualtat màxima fins al minut 35, moment en el qual SKT1 va aconseguir obtenir un primer avantatge sobre els seus rivals, mantenint-se ja per davant fins a guanyar la partida després de més d’una hora de cinquè joc.

64cbcd47828db650246b7df23630a3f7

Al centre de les victòries de l’SKT hi brillen dos noms: Faker i Bengi. A aquest parell se’ls pot considerar fàcilment el duo amb més qualitat de la història del League of Legends. Els acompanyen Bang i Wolf, que amb aquest sumen dos campionats mundials amb SKT.

No us perdeu el vídeo i gaudiu de la magnitud de l’espectacle!