Cristóbal Lorente vola a Mundet i ja pensa en el títol de la Unió Europea

2 minuts de lectura

El CEM Mundet va vibrar amb l’actuació dels púgils locals en la vetllada organitzada per BCN Boxing Nights. Tres de tres pels boxejadors catalans en una nit que va ser la primera d’una sèrie de deu esdeveniments que preveu fer la promotora barcelonina en els pròxims deu mesos. El combat estel·lar el protagonitzava el campió d’Espanya del pes ploma i aspirant a la corona de la Unió Europea Cristóbal Lorente (15 V-0 D-1 E), que va passar per sobre del francès Lucas Montagne (4-6-2).

Lorente, força més alt que el seu rival, dominava la distància amb el jab i Montagne buscava el cos a cos intentant fer anar el barceloní contra les cordes. Amb el del KO Verdun llençant combinacions i el francès mirant d’esquivar-les es va arribar al final del primer round que va acabar amb un intercanvi de cops sobre la campana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KO Verdun (@koverdun)


El francès va sortir agressiu al segon assalt, volent retallar la distància amb directes de dreta, entrant en la distància de Lorente amb la guàrdia baixa i esquivant els cops del català. L’estratègia no li va sortir gaire bé perquè va perdre un punt per colpejar repetidament la nuca de Lorente. El tercer round va ser molt calent i tota l’acció va succeir en distàncies molt curtes, una tònica que es repetia en el quart episodi. L’àrbitre va restar de nou un punt a Montagne per tornar a colpejar de manera irregular i amb dos punts menys el francès va desconnectar del combat.

Abans d’acabar el quart round Montagne ja estava exhaust, sense forces per protegir-se el rostre amb les mans i això ho va aprofitar Lorente per castigar-lo amb cops al cap i a les costelles. Encara va tenir temps el de Blagnac per buscar algun cop de poder, però va acabar retirant-se abans de l’inici del sisè episodi. Així doncs, nova victòria per Cristóbal Lorente, que d’aquí un parell de mesos buscarà l’assalt al Campionat de la Unió Europea fora de casa enfront l’italià Francesco Grandelli.

Van saltar guspires a l’undercard i els combats amateurs

Karla Mérida (4-1-1) va superar per K.O. l’anglesa resident a Barcelona Daisy Preston (0-3-1). La va enviar a la lona ja al round inicial i l’àrbitre va aturar el combat al segon assalt. Bon debut per Eric Carbonell (1-0-0), que va noquejar l’anglès Kyle Booyhman (0-0-3) dins els primers tres minuts de combat amb un cop al fetge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BCN Boxing Nights (@bcnboxingnights)

Abans dels combats professionals es van disputar els quarts de final del torneig amateur per a lluitadors de menys de 69 quilos en categoria masculina. Nico Avilés va guanyar per KO tècnic en el segon assalt a Diego Krasimorov; Ethan Jiménez va vèncer als punts a Giorgi Gvazaga, Andreu Caballero va ser millor que Marc Pascual i Àlex Clavell va superar Adrián Fernández. Ja estan definides les semifinals: Nico Avilés conta Andreu Caballero i Ethan Jiménez s’enfrontarà a Àlex Clavell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KO Verdun (@koverdun)

Imatge de portada: @cristobal.lorente