Saltant enrere des d’una altra perspectiva

1 minut de lectura

Acaba el setembre, el segon de dos mesos amb regust de Rio que hem viscut des de la Fosbury amb la passió que mereixen els Jocs, tant els olímpics com els paralímpics. Des que fa dos anys vam decidir de saltar enrere i creure en una revista “de tot l’altre esport” esperàvem l’ocasió de les cinc anelles amb candeletes. Hem fet el pas al paper amb un doble producte, la guia i el recull d’històries i hem seguit el dia a dia de la competició més especial de cada quatre anys.

calameo_fosbury
Cliqueu la imatge per llegir la Guia Fosbury de Rio online

La valoració que en fem és bona perquè vosaltres l’heu validat. La Fosbury ha batut tots els seus rècords de lectors i ha fet créixer la comunitat de tots aquells que creuen en uns Països Catalans molt més plurals i amplis que els que els mitjans del mono-esport retraten. I sobretot els “inputs” que hem rebut ens fan veure que l’esforç que hi vam dedicar ha valgut la pena.

Una mica més amunt

Des de l’equip de la Fosbury, però, no ens volem quedar aquí. De la mateixa manera que un saltador –com l’atleta que ens dóna nom després de fer medalla– vol seguir competint per millorar la marca, ens proposem fer un salt qualitatiu per tal de seguir fent gran el projecte i seguir sumant lectors. De seguir-vos tenint i de tenir-vos més contents. Volem seguir “desminoritzant” esports.

muntanya

El següent llistó que volem superar amb vosaltres és el de consolidar l’aposta pel diari electrònic (a www.fosbury.cat) amb un peu, però posant l’altre de nou en el format paper. Volem seguir explicant el dia a dia dels nostres protagonistes i les històries de tot l’altre esport amb una doble perspectiva temporal. Ho volem fer amb la fluïdesa del dia a dia a internet, però ara també amb l’encant palpable del paper. Una edició de revista en format col·leccionable, periòdica, per llegir quan es vulgui que substituirà la revista digital de la que n’hem llançat 24 números. Ja podem dir per tant, que estem treballant perquè el número 25 de la Fosbury sigui en paper.

Ens proposem seguir treballant per fer d’aquesta capçalera un mitjà que vosaltres, els nostres lectors, pugueu consultar a dos temps, en dos formats i amb un únic objectiu tossut però vigent: tot l’altre esport mereix una revista en català. Tornem a agafar carrera per aixecar una mica més el llistó. Estigueu atents.

turodelhome
Gràcies a tots els lectors que ens hem animat, i en especial als que ens heu enviat fotografies, alguna tan genial com aquesta! Gràcies.