Les grades seran sempre nostres?

1 minut de lectura
Que els Jocs del Mediterrani van començar amb mal peu és evident. El simple fet de celebrar-se un any més tard del previst i coincidint amb el Mundial de futbol no deixen lloc a dubte que el seu camí era més pedregós i costerut del que havia de ser.

Dit això, crec que no cal que ens recreem en excés en que no hagi ha sonat un himne per megafonia o si no han aparegut unes autoritats a entregar unes medalles. És evident que són errors importants de protocol, i que fan certa gràcia, però el que és preocupant no és tant això, si no que s’hagi apostat per una competició que no ha atret cap mena d’atenció dels aficionats.

Ho explicava perfectament el seleccionador d’handbol de Tunísia, Toni Gerona, afegint una altra reclamació, l’oblit de les Terres de l’Ebre:

Vídeo – TV3

S’han invertit molts milions públics –que recordem són “de tots”– en unes magnífiques instal·lacions acabades a corre-cuita però perfectament preparades per acollir uns Jocs Mediterranis que està clar que no han captat l’atenció dels aficionats. Ni d’aquí no de fora.

_Inauguracio_Jocs_Mediterrani_foto_Adria_Costa_22062018-_ACR4582062

Les imatges de graderies buides de la inauguració van fer mal (i van generar polèmica), però hem continuat amb pavellons buits a la competició d’handbol, de voleibol, del que sigui…

Els clubs del territori, oblidats

Tot això és el que realment ens ha de preocupar, no si sona un himne o no. Es pot entendre que per quadrar el pressupost s’han de vendre “x” entrades, però a molt temps vista s’havia de preveure un desastre com aquest. Es podia haver involucrat els clubs, sobretot de la demarcació de Tarragona, per omplir les instal·lacions i donar caliu a unes competicions que ha arribat a semblar que es juguessin a porta tancada.

35852493_1757711717650319_3087077721902153728_n

Sabies que… les entrades no es venen directament a les sub-seus (només a Tarragona i per internet) i hi ha hagut aficionats que tot i presentar-se als pavellons no han pogut assistir a les competicions?