/

Els Germans Colomina a la BIKE Transalp 2018

1 minut de lectura
Som en Josep i en Roger Colomina, ciclistes des de ben petits i de Molins de Rei de tota la vida. Hem aconseguit fa pocs dies un dels reptes més importants per a nosaltres com a germans ciclistes: la Bike Transalp 2018.

El passat dijous 12 de juliol vam marxar rumb als Alps, directament cap a Imst (Àustria), on es va celebrar la primera etapa de la Bike Transalp 2018 el diumenge d’aquella setmana. La Bike Transalp és una prova per etapes que es realitza per parelles i en bicicleta de muntanya pels Alps, tot travessant Àustria, Suïssa i Itàlia durant 7 dies, recorrent 508km en 18.000 metres de desnivell essent la prova per etapes en MTB més antiga del món.

Vam proposar-nos aquesta cursa ja que és especial per a nosaltres, per ser una cursa que els nostres pares han realitzat més d’una vegada. Per tant, d’alguna manera, podríem dir que hem crescut amb ella. És una experiència que s’havia de viure, i a la que hem dedicat entrenaments i esforços des de fa mesos.

Teníem clar que seria dur, ja que és una cursa que es realitza a alta muntanya, doncs el clima podia variar en funció d’on ens trobéssim. Fred, calor, pluja o vent, érem conscients físicament i mental del que ens venia per davant. I ha complert les nostres expectatives en tots els sentits. Tot i que el temps ens ha respectat bastant, el primer i l’últim dia ens va ploure, però la resta de dies vam poder gaudir d’un temps espectacular.

csm_BIKETRANSALP_2018_MS_10704_55dc795187

Una família unida

El millor d’aquest repte? Haver-ho viscut entre germans, podent recolzant-nos l’un en l’altre, i com diu el refrany: “La unió fa la força”. Ha estat una gran fita i estem contents d’haver-ho pogut compartir amb tots vosaltres. No hi ha res millor que gaudir fent el que t’agrada i amb la millor companyia possible: la nostra família.