Els rècords més absurds del món (2): una rotonda inacabable

1 minut de lectura
La història d’un doble rècord Guinness que ningú hauria trobat a faltar.

Probablement si disposeu de 8 hores lliures seguides difícilment triareu com a activitat per omplir el temps anar a fer voltes a una rotonda sense parar amb el vostre vehicle. Si la trieu, en tot cas, heu de saber que no sereu els primers en fer-ho.

Durant 8 hores seguides el pilot Johan Schwartz va estar conduint en cercle en una rotonda gegant per batre un rècord del món. Tenia una dificultat afegida: ho feia derrapant contínuament en una pista lliscant als EUA. Amb una tenacitat i unes habilitats amb el volant inqüestionables, Schwartz va aconseguir completar 374 quilòmetres durant el període de temps que va durar aquest experiment potenciat des de la marca comercial BMW i amb el suport de “Detroit Speed” a l’hora de desenvolupar un sistema de combustible sec personalitzat per reomplir el dipòsit sense necessitat d’aturar el vehicle.

De fet, el segon rècord mundial que es va batre el passat mes de desembre va ser l’hora de conducció derrapant en cercle de dos vehicles simultàniament amb un total de 80 quilòmetres recorreguts amb l’aparició en escena del pilot Matt Mullins. Des del segon cotxe és des d’on es va aconseguir reabastar el dipòsit de Schwartz en una maniobra força espectacular.

P90290126_highRes_bmw-m5-drift-refueli

El vídeo del rècord

També podeu veure directament el vídeo editat per l’empresa BMW, que vol lluir totes les qualitats dels seus vehicles amb reptes com aquest. Aquí podreu veure els cinc repostatges i l’evolució de les hores de conducció que van contribuir a posar els fonaments del rècord. No sabem si algú l’intentarà superar d’ara en endavant:

Si voleu saber quin va ser el rècord del món absurd que va iniciar aquesta sèrie d’articles, podeu llegir-ho aquí.