/

Oriol Castelló guanya la Volta a Menorca en Patí de Vela

1 minut de lectura

Entre el 27 de juny i el 2 de juliol es va disputar la Volta a Menorca en Patí de Vela, era la vuitena edició d’aquesta prova. Hi participaven deu patrons, vuit dels quals catalans i els altres dos provenien d’Alemanya i Bèlgica. Els regatistes, que han recorregut un total de 82 milles en cinc etapes, han conviscut amb organitzadors a bord del mític Pailebot Santa Eulàlia. El guanyador de la regata ha estat Oriol Castelló, del Club Marítim Cubelles. Tot i no haver aconseguit cap victòria parcial, Castelló sempre ha estat en les posicions capdavanteres, sumant punts i assegurant el triomf final.

Les condicions meteorològiques també han estat protagonistes d’aquesta VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay. La primera etapa va haver de ser suspesa, degut al fort vent de Tramuntana i, posteriorment, es va decidir fer la volta en el sentit contrari del previst. Així doncs, la prova es va fer direcció sud.

Força diversitat pel que fa als vencedors d’etapa, hi va haver fins a tres guanyadors diferents al llarg de la competició. David Sainz va finalitzar la Volta amb dues victòries parcials i Quim Esteba i Nina Esteba, l’única representant femenina, han estat els altres dos regatistes que han aconseguit un triomf a la travessa.

La VIII Volta a Menorca en Patí a Vela va acabar amb la següent classificació:

Oriol Castelló – Club Marítim de Cubelles
Nina Esteba – Club Nàutic Tamariu
Quim Esteba – Club Nàutic Tamariu
Jordi Obach – Club Marítim de Cubelles
Victor Oliva – Club Patí Vela Barcelona
David Sainz – Club Mar i Vent
Marc Morillo – Club Marítim de Cubelles
Jordi Gimenez– Club Natació Badalona
Kristoff Delobelle – Twins Club de Bredene (Bèlgica)
Andreas Bredendiek – Segel Surf Club Kempen (Alemanya)