La Ràpita acull el Campionat Mundial de Tennis Platja amb la participació d’una delegació catalana

1 minut de lectura

Del 30 de juny al 3 de juliol la platja El Garbí de La Ràpita serà la seu del Mundial de Beach Tennis de la Federació Internacional de Tennis Platja (IFBT), en què participaran uns 200 esportistes provinents d’una vintena de països: Brasil, Letònia, Polònia, Itàlia, Cerdanya, Ucraïna, Bèlgica, Marroc, Tunísia, Azerbaidjan, Colòmbia, Veneçuela, Canadà, els Estats Units, Espanya, Puerto Rico, Alemanya, Hongria, França, Anglaterra i Catalunya.

L’esdeveniment ha estat organitzat pels Consells Esportius de Catalunya en el marc del seu programa d’Esport Popular, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de La Ràpita. A més, cal destacar que, com ja és habitual, Catalunya tindrà una delegació pròpia. De fet, en el darrer Mundial celebrat a Sardenya (Itàlia) els palistes catalans ja van alçar-se amb la victòria en la competició de nacions.

Els partits començaran a les nou del matí i n’hi haurà fins a les set de la tarda, amb una aturada al migdia. Els i les tenistes competiran en les diferents modalitats establertes: parelles femenines, parelles masculines, parelles mixtes i individuals. A més, en cada modalitat hi haurà diferents categories: pro, avançat, intermedi i inicial. També hi haurà competicions per edats (+30, +40 i +50).

Imatge de portada: IFBT

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!