EPA3611. PARÍS (FRANCIA), 28/05/2018.- El tenista español Albert Ramos-Vinolas devuelve la bola al kazajo Mikhail Kukushkin durante un partido de primera ronda del torneo de tenis Roland Garros en París (Francia) hoy, 28 de mayo de 2018. EFE/ Ian Langsdon

Albert Ramos i Marcel Granollers jugaran el primer Màster català contra el càncer infantil

1 minut de lectura

Per segon any consecutiu l’Escola de Tennis Mataró ETM juntament amb l’Associació contra el càncer infantil Georgina de Miguel Antoja, celebraran, del 6 al 9 de desembre de 2018, a les instal·lacions del Club de Tennis Mataró, el II Trofeu Georgina de Miguel Antoja, en homenatge a la jove jugadora del club que va ser víctima del càncer infantil, per tal de conscienciar i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia.

Després del gran èxit de la primera edició, aquest esdeveniment solidari comptarà amb un torneig de categoria infantil i un altre de juvenil, la col·laboració d’Albert Ramos i de Marcel Granollers, així com de Rafael Nadal o Garbiñe Muguruza que s’uniran a la causa a través de donacions de material.

Presència internacional

El circuit internacional de tenis s’ha bolcat amb la iniciativa de l’Escola de Tennis Mataró ETM i de l’Associació Georgina de Miguel Antoja. A més de la col·laboració de Nadal i Muguruza, altres figures del tenis mundial i també altres esportistes de primer nivell mundial, han fet la seva aportació de material per al sorteig solidari i la subhasta solidària per a recaptar fons que aniran directament destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil.

El diumenge dia 9 se celebra la Jornada de Cloenda, que començarà a les 9.00h amb les finals de les categories juvenils que tindran la seva fase prèvia els dies 1 i 2 de desembre. A partir de les 10.30h Albert Ramos i Marcel Granollers impartiran un clínic entre els assistents. I a les 11.30 h tindrà lloc la 1a Edició de la Màster Copa Catalunya, competició de la Federació Catalana de Tennis, entre els dos millors jugadors catalans classificats ara mateix al rànquing mundial: Albert Ramos i Marcel Granollers. Ramos ocupa el 65è lloc de l’ATP i Granollers ha entrat al Top 100 després d’un bon 2018 i ara és 97è.

Com a acte final, a les 13.00h es portarà a terme l’acte més important de la jornada: el gran sorteig i subhasta en benefici de la recerca contra el càncer infantil que lidera l’Associació Georgina de Miguel Antoja.