Castelldefels acull el Campionat d’Espanya de segona divisió d’ultimate

1 minut de lectura

Bon paper dels equips catalans en el campionat d’Espanya open de segona divisió a Castelldefels amb una destacada presència d’equips de la terra. L’escassa presència de representants d’altres indrets de l’Estat no ha restat nivell a una segona divisió cada cop més exigent, sobretot gràcies a la presència de jugadors de gran experiència. Aquesta veterania queda palesa al repassar els integrants dels dos equips guanyadors d’aquesta edició. Els campions, Bravas B i Disctèrics, són dos clubs amb una llarga trajectòria en l’Ultimate català. Parlem de dos equips que ja tenen representació a la primera divisió i que, amb aquest nou èxit, reforcen la seva presència en la màxima categoria.

Per altra banda, Esperit ha tornat a fer-se amb amb el premi al millor “Spirit of the game”. És evident que amb el nom del club ja marquen una intencionalitat que fins al dia d’avui estan aconseguint. Una tasca encomiable que treballen i transmeten dia a dia i que és el que més diferència aquest esport de la resta.

Esperit, guanyador de l’Spirit of the game a Castelldefels

Amb els ulls posats a València

El pròxim compromís oficial resta ja a menys de tres setmanes. Es tracta del Campionat d’Espanya de primera divisió en la modalitat platja-open, tant masculí com femení. La modalitat mixta a la que estem acostumats en l’ultimate frisbee no la podrem veure fins el mes de març del proper any.

En la categoria femenina comptarem amb tres equips catalans: Cremas, Waikikis i Piranyes; que vindrien a ser les jugadores dels clubs Bravas, Mamadiadors i Peixets. I a la competició masculina tindrem: Sharks, Krakens i Bravos, tots tres de la ciutat Comtal.

Són molts els pretendents d’una primera plaça que, fins el dia d’avui, està en mans dels amfitrions “Murciélagos” en la categoria masculina, i de les gallegues “Parrochas” en la femenina. No sols pel reconeixement que representa guanyar una competició de magnitud estatal, sinó també perquè aquest trofeu és la porta d’entrada a poder competir en els pròxims Europeus.

Text d’Àngel Asensio