Jordi Morales, millor jugador paralímpic de tennis de taula del món

1 minut de lectura
Jordi Morales tanca un 2018 de somni amb un reconeixement de gran prestigi

El jugador d’Esparreguera ha estat escollit millor jugador paralímpic de tennis de taula del món aquest 2018 a la gala “Star Awards” organitzada per la federació internacional de tennis de taula i celebrada a Corea del Sud. El palista català era un dels tres nominats en la categoria d’estrella paralímpic i finalment ha estat el guanyador del guardó, el més important al que pot aspirar com a jugador de tennis de taula.

D’aquesta manera Morales tanca un 2018 magnífic en què s’ha proclamat campió del món per primera vegada a la seva carrera quan ja porta pràcticament dues dècades competint al màxim nivell internacional.

Després de rebre el premi el jugador ha expressat les seves sensacions en una entrevista a Ràdio Sant Andreu:

“Ha anat molt bé, estar a la gala ha sigut una experiència increïble i molt maca, i rebent el premi, encara millor. Hi havia onze campions del món, tots onze podíem haver estat aquí i només hi érem tres. Va més enllà de l’èxit esportiu, també és una qüestió de valors i esforç. En el meu cas segurament s’ha valorat el fet que fos una sorpresa haver guanyat el mundial. Estic molt orgullós d’haver-lo rebut. Venia de 8 anys sense guanyar cap medalla en torneigs importants internacionals. El pal més gran va ser la decepció de Rio 2016 amb el quart lloc. A l’esport tens moltes més decepcions que alegries, i avui he tingut paraules d’agraïment per la gent que m’ha donat suport en els moments més difícils. El fet de ser campió del món és l’èxit més espectacular de la meva carrera”
Jordi Morales, amb la resta de guardonats a l’Star Awards del tennis de taula

Objectiu: Tòquio 2020

Fa unes setmanes Jordi Morales ja va ser reconegut per la Federació Catalana de Tennis de Taula i ara s’endú un premi que valora els premis nacionals i internacionals, així com la popularitat assolida pel jugador paralímpic que ha tingut un ampli seguiment als mitjans de comunicació de casa nostra. Sens dubte, un moment únic per a Jordi Morales i per al tennis de taula del nostre país, amb un premiat al màxim nivell que ja pensa en el camí que caldrà fer per tornar a ser protagonista el 2020 als Jocs Paralímpics de Tòquio.