Annamaria Erdelyi, campiona Open de Vic 2019. Foto David Fajula

Els millors de Vic

1 minut de lectura
És probable que no ho llegiu enlloc més. Fins i tot que a la Fosbury faci massa que no se’n parla. Però segueix la bona tasca del Vic amb el tennis taula i l’Open Internacional és un bon moment per reemprendre la tasca. I si és per dir que Marc Duran va fer el seu particular “un altre dia a l’oficina” guanyant, doncs millor.

El català del Asisa Borges Vall, Marc Duran i la sèrbia del CTM Mirandela, AnnaMaria Erdelyi, són els campions del 34 Open Internacional ciutat de Vic-Gran Premi Diputació de Barcelona de Tennis de Taula, celebrat al pavelló d’esports “Castell d’en Planes” de vic. Cal ressenyar també que Joaquim Azcón, del CTT Cardedeu, ha estat el guanyador de l’Open adaptat.

Diogo Pinho, subcampió Open de Vic 2019. Foto David Fajula

Quatre anys guanyant

Marc Duran va superar a la final, per 3-0, al portuguès, Diogo Pinho, en un partit espectacular i a semifinal, a un dels favorits, el rus Alexei Zhukov, procedent de Sibèria, que el proper dissabte jugarà el II Open ciutat d’Olot. És la quarta victòria consecutiva de Duran a l’Open de Vic.

Annamaria Erdelyi, campiona Open de Vic 2019. Foto David Fajula

AnnaMaria Erdelyi, per la seva banda, va imposar la seva major experiència, vencent, també per 3-0, a la jove hongaresa, Orsolya Feher, nou fitxatge del Girbau Vic TT. A semifinal Erdeljy havia guanyat a la ucraïnesa del Balaguer Villart Logístic, Natalia Prosvirnina i Orsolya Feher havia vençut la polonesa, Aneta Olendzka, del Reus Miró Ganxets.

En la prova adaptada, David Azcon del CTT Cardedeu va renovar el títol aconseguit la passada edició, en aquesta ocasió contra Ramón Lacambra del CTT Sant Quintí de Mediona.

Joaquim Azcón, campio de l’Open en categoria Adaptada