Dissabte de Sis Nacions en comunitat a La Pròrroga

3 minuts de lectura

Serà la jornada decisiva del Sis Nacions. Aquest dissabte es juguen dos partits en les quals es decidirà qui pot optar enguany a la gran competició anual entre potències europees de rugbi. Com ja es va fer l’any passat, el Club Fosbury i La Pròrroga Bar ajunten forces per propiciar un punt de trobada perquè tots els amants de l’ovalada visquem plegats els dos partits decisius de la jornada de dissabte. Primer, un Irlanda-Escòcia convertit en el derbi celta més apassionant dels últims anys. Just després, Anglaterra visita França en el partit de la màxima rivalitat. En tota, més de cinc hores de bon rugbi en un escenari immillorable.

La Pròrroga és el bar de referència per tots els amants de l’esport a Gràcia. Bon menjar i tanta cervesa com es vulgui als seus sortidors d’auto-servei. La combinació ideal per una tarda de rugbi de qualitat.

Vine a La Pròrroga a viure la penúltima jornada del Sis Nacions!

Cartell_6nacions_2018El Club Fosbury t’hi convida. Si ets jugador, aficionat, badoc… el veurem i comentarem junts!

Els horaris de dissabte!
14h. Dina a La Pròrroga!
15:15h. Escòcia-Irlanda.
18h. França-Anglaterra.

 

Quins partits veurem?

Un derbi celta amb molta emoció

escocia irlandaEl Sis Nacions està més que emocionant. Arribem a la penúltima jornada amb tres equips amb opcions de victòria. Irlanda va líder però no es pot confiar, en el primer partit de la jornada, al rebre una Escòcia exultant. Els del Card van guanyar a Anglaterra per primer cop en deu anys i, per tant, semblen haver trencat una de les barreres mentals que els ha impedit els últims temps. Cada cop són més competitius i sortiran sense res a perdre a la gespa de l’Aviva Stadium de Dublin. Escòcia necessita el triomf per arribar a la darrera jornada amb opcions i Irlanda voldrà guanyar a casa, on és quasi infranquejable, i si pot ser sumar punt bonus ofensiu. Tot seran al·licients a set dies del final del Torneig, on els del trèvol han d’anar a Londres en vigília de Saint Patrick’s.

 

Le Crunch, per necessitat

jacques brunel i guilhem guirado
El segon partit de la jornada enfrontarà França i Anglaterra a l’Stade de France. Dos rivals de fit a fit amb urgències evidents davant un partit conegut com ‘Le Crunch’, sempre de la màxima tensió. L’Anglaterra d’Eddie Jones arriba a París amb la cua entre cames per la derrota a Edimburg. L’equip que s’ha postul·lat per discutir l’hegemonia mundial als totpoderosos All Blacks va rebre un cop moral i esportiu a Murrayfield i després dels escocesos potser són els jugadors de França els que els hi tenen més ganes. El XV del Gall ve de guanyar sense convenciment a Itàlia. L’ex-entrenador de la USAP Jacques Brunel no sembla haver pogut fer cap miracle amb una selecció en crisi perpètua des de fa anys. El català Guilhem Guirado segueix capitanejant la nau, a gran nivell. Però compta amb talent i joventut i precisament una victòria contra els anglesos suposaria el punt d’inflexió que tots esperen al país veí. No serà fàcil pels de la Rosa. Le Crunch sempre és Le Crunch. I uns i altres hi acudeixen amb urgències.

Pròrroga Bar, territori Fosbury

Vista_vertical_Prorroga
Serà el segon any que aquest bar esportiu situat al bell mig de Gràcia obre les portes al Club Fosbury. La Pròrroga és el bar esportiu que estàs buscant, tot i que encara no ho sàpigues. Situat al Carrer de Les Guilleries, al cor de la Vila de Gràcia, les seves parets respiren esport i sempre veuràs a les seves televisions i projectors alguna transmissió. Hi queda convocada l’afició al rugbi de la capital catalana. On s’ha dit que el rugbi sigui cosa de pubs anglesos plens de turistes? A La Pròrroga hi haurà l’afició local i hi tindrem l’àmplia carta d’entrepans i uns sortidors d’auto-servei de cervesa que seran els grans al·liats.

Francesc Gómez i el Club Fosbury

Entre els altres al·licients que posem sobre la taula hi haurà la presència d’en Francesc Gómez, el nostre expert el rugbi i alma mater de rugbycat.cat. Amb ell i altres jugadors i aficionats la farem petar buscant el valor afegit del visionat que sempre tenen els actes del Club Fosbury. A La Pròrroga, a més, també hi tindrem exemplars en paper de la revista i hi seguirem donant a conèixer aquest projecte. Segur que ens acabem animant més enllà del xiulet final fent-hi el Tercer Temps.