PGA  Catalunya Resort, el magnífic camp de golf que no acollirà la Ryder Cup

1 minut de lectura

El PGA Catalunya Resort és considerat, per la crítica especialitzada, com el millor camp de golf de tot el país en els darrers anys. Situat a Caldes de Malavella (Girona), va ser inaugurat l’any 1999, tot i que el projecte va néixer inicialment el 1987, quan el RACC va adquirir una finca forestal de 300 hectàrees per a construir-hi un circuit de Fórmula 1.

Cinc anys després, la proposta va variar substancialment, atès que el mateix RACC va decidir tirar endavant el circuit en un altre terreny i va oferir la possibilitat de projectar un camp de golf en aquella finca forestal.

pga caldes

Equipaments

  • Tour Course, situat en una zona idíl·lica entre llacs i pins, és un camp més curt que el seu predecessor però igualment interessant i capaç de plantejar reptes a tot tipus de jugadors. El recorregut planteja un grau d’exigència més assequible. La majoria dels seus forats es caracteritzen per disposar d’amplis carrers i búnquers estratègicament situats que no penalitzen en excés els cops no tan perfectes. Per als amants del risc destaca, especialment, el forat de par 5. En definitiva, el Tour Course constitueix un desafiament més que respectable.
  • 2 camps de golf, Stadium Course el recorregut, concebut originalment per acollir competicions d’alt nivell, disposa actualment de diferents tees de sortida i múltiples posicions de bandera per a què puguin gaudir jugadors de qualsevol nivell. La combinació de llacs, búnquers, tees de sortida i greens generosos que presenten els forats d’aquest camp proporciona un ampli ventall de sensacions. Un repte constant per al jugador que, a més, afavoreix la concentració. Menció especial per al forat 13, que et permet gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars del massís del Montseny.
  • Conjunt residencial, de venda o lloguer
  • Escola de Golf
  • Sergio García ‘Junior Academy’, col·laboració entre la Fundació Sergio Garcia i el PGA Catalunya Resort amb un doble objectiu: entrenar els millors golfistes del futur i fer accessible el golf a nens amb diferents capacitats, mitjançant la difusió del Golf adaptat
  • Casa Club (inaugurada el 2008), és el resultat d’una combinació de simplicitat, funcionalitat i elegància, primant per damunt de tot la perfecta integració en l’entorn natural. Disposa d’una botiga d’articles professionals, un bistró avalat per la crítica i diverses sales polivalents preparades per acollir tot tipus d’actes socials

golf 1golf2