Pau Llorens, protagonista al Tercer Temps d’abril

1 minut de lectura
Aquest mes d’abril la revista digital de la Fosbury es fixa en les curses d’orientació.

La pista d’atletisme de Casserres protagonitza la portada del Tercer Temps d’aquest mes d’abril. La revista digital de petit format obre amb una entrevista en profunditat a un dels grans referents de les curses d’orientació del nostre país, Pau Llorens, qui també ha impulsat aquesta singular instal·lació atlètica en terrenys agrícoles al Berguedà. Amb Llorens ens endinsem en un esport que compta amb un planter d’esportistes en constant creixement i que el corredor català ajuda a promocionar amb iniciatives de tota mena.

Més enllà de l’entrevista inicial, al Tercer Temps també podeu llegir un reportatge sobre el camí cap als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio d’aquest estiu dels esportistes dels Països Catalans, un informe amb set reptes pendents en clau de gènere a partir de l’interessant estudi “dones i esport” publicat recentment per l’Observatori Català de l’Esport i l’Observatori de la Igualtat de Gènere i un reportatge històric sobre l’amarga relació del mite del tennis argentí Guillermo Vilas amb el Godó. A més, ens fixem en Laura Heredia a l’espai de la promesa, dedicat per primera vegada al Pentatló Modern.

La portada del Tercer Temps d'abril dona pes a la darrera iniciativa de Pau Llorens
La portada del Tercer Temps d’abril dona pes a la darrera iniciativa de Pau Llorens

El Tercer Temps, la revista digital de petit format

El Tercer Temps és la revista digital de petit format de la Fosbury que publiquem amb periodicitat mensual per acompanyar-vos amb lectura reposada durant l’any més enllà de les revistes en paper de format monogràfic que publiquem dos cops l’any. Les sòcies de la Fosbury són les primeres en llegir el contingut del Tercer Temps atès que són les persones que amb el seu suport fan possible l’existència del projecte periodístic de tot l’altre esport. Us convidem, com sempre, a sumar-vos-hi.