Llibres esportius recents per Sant Jordi

1 minut de lectura
Sant Jordi arriba en ple confinament, però això no vol dir que sigui la diada propícia per apostar de valent per la lectura.

L’esport és cultura i cada any ho demostra amb l’aparició de llibres de temàtica esportiva que valen la pena. Des de la Fosbury hem remenat entre les novetats dels darrers mesos per oferir-vos una petita llista de recomanacions per si voleu vincular lectura i esport des de casa amb volums editats aquest 2020 o bé durant el 2019. Hi ha llibres esportius clàssics, però també poesia o novel·la. En aquesta ocasió optem per fer una tria entre les publicacions editades en català. Podeu agafar més idees amb les recomanacions que hem fet en ocasions anteriors, ja sigui a través de ressenyes pròpies o en seleccions vinculades a la diada de Sant Jordi:

Des de la Fosbury us emplacem a adquirir els llibres que us interessin a través de les vostres llibreries habituals de confiança, si és necessari esperant a recollir el llibre un cop hagi acabat el confinament. En cas que no els localitzeu allà, podeu posar-vos en contacte directament amb les editorials que els publiquen.