Llibres esportius recents per Sant Jordi Selecció de la Fosbury de novetats dels darrers mesos en català

Sant Jordi arriba en ple confinament, però això no vol dir que sigui la diada propícia per apostar de valent per la lectura.

L’esport és cultura i cada any ho demostra amb l’aparició de llibres de temàtica esportiva que valen la pena. Des de la Fosbury hem remenat entre les novetats dels darrers mesos per oferir-vos una petita llista de recomanacions per si voleu vincular lectura i esport des de casa amb volums editats aquest 2020 o bé durant el 2019. Hi ha llibres esportius clàssics, però també poesia o novel·la. En aquesta ocasió optem per fer una tria entre les publicacions editades en català. Podeu agafar més idees amb les recomanacions que hem fet en ocasions anteriors, ja sigui a través de ressenyes pròpies o en seleccions vinculades a la diada de Sant Jordi:

Des de la Fosbury us emplacem a adquirir els llibres que us interessin a través de les vostres llibreries habituals de confiança, si és necessari esperant a recollir el llibre un cop hagi acabat el confinament. En cas que no els localitzeu allà, podeu posar-vos en contacte directament amb les editorials que els publiquen.

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!