Les notes del cap de setmana esportiu

2 minuts de lectura
Com cada dilluns fem un cop d’ull a les actuacions més destacades del cap de setmana esportiu.

Amb més d’un protagonista que repeteix presència a la secció després dels èxits del cap de setmana passat, la matrícula d’honor recau en Lucas Cruz. Mencions destacades per a Martin Fourcade, Queralt Castellet, Sergio Garcia i Sílvia Domínguez.

Matrícula d’honor: Lucas Cruz

El pilot barceloní ha guanyat el Ral·li Dakar més dur que es recorda al continent llatinoamericà com a copilot de Carlos Sainz. Una parella ja veterana que va patir els primers dies i que un cop va agafar el lideratge va arribar a comptar amb més d’una hora de marge per gestionar l’avantatge envers els rivals. El seu Peugeot ha comptat amb el suport d’un altre vehicle punter que havia quedat descartat per la general: el de Cyril Despres. Lucas Cruz es confirma com un dels millors copilots del món amb aquest nou títol al seu ja extens palmarès en el món del motor.

DT9o1tKVMAACOID

Martin Fourcade

El de La Llaguna és un clàssic de la secció durant els mesos hivernals, però no deixa d’acumular motius per ser-hi de forma permanent. Aquest cap de setmana ha disputat tres noves proves de la copa del món. Victòria a la sortida en massa i doble plata a l’esprint i a la persecució per darrere el petit dels Bo, que s’està convertint en l’únic biatleta capaç de plantar-li cara i de superar-lo amb regularitat. Fourcade amplia el seu avantatge a la copa del món. El seu domini traduït en una sola dada: ha pujat al podi a totes les proves disputades aquesta temporada.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZzKFwxJGpk

Queralt Castellet

Quin ressorgiment de la sabadellenca! Si la setmana passada aconseguia guanyar la seva primera prova de la copa del món en sis anys, aquest dissabte ha protagonitzat una altra gran actuació per pujar al podi a la copa del món de Laax. És el desè podi de la seva carrera en la darrera prova abans d’afrontar els Jocs Olímpics de Pyeongchang. Un bronze que consolida les seves opcions de medalla olímpica al halfpipe després d’una temporada en què ha anat de menys a més. Arriba en el seu millor moment de forma.

Sergio Garcia

L’esportista de Borriol sembla viure una segona joventut després de completar un 2017 impressionant i de perllongar el seu bon moment en aquest inici de 2018. Aquest cap de setmana ha guanyat amb autoritat l’Open de Singapur i ja és el segon golfista de l’estat espanyol amb més títols al seu palmarès al llarg de la història. Qui sap si ara que ja s’ha tret la pressió de guanyar un dels majors després de l’èxit a Augusta torna a repetir la proesa en els propers mesos.

https://www.youtube.com/watch?v=7bYhNArszXE

Sílvia Domínguez

La base catalana ha tornat a ser una peça clau al Perfumerías Avenida de Salamanca, que ha demostrat la seva condició de club punter del bàsquet femení espanyol guanyant una nova edició de la copa de la reina davant un grandíssim Uni Girona. Domínguez ha brillat a la final anotant 9 punts, repartint sis assistències i recuperant tres pilotes, amb un total d’onze punts de valoració. La líder al vestidor, la directora a la pista. Un luxe per a les castellanes.