Les notes del cap de setmana esportiu

2 minuts de lectura
Com cada dilluns fem un cop d’ull a les actuacions més destacades del cap de setmana esportiu.

Matrícula d’honor per a la selecció valenciana de pilota i mencions destacades per a la selecció catalana de físic-culturisme, Badalona Dracs, Marc Sánchez i Víctor Carrasco.

Matrícula d’honor: selecció valenciana de pilota

L’actuació dels pilotaris de casa nostra al mundial de Colòmbia ha estat extraordinària. Victòria absoluta al medaller i un total de dos ors i dos bronzes. Exhibició històrica del potencial de la pilota del País Valencià amb els triomfs incontestables en Joc Internacional i també en Llargues, i els bronzes al One Wall tant en categoria femenina com en la masculina. Quatre podis de quatre possibles i dominadors d’una especialitat en creixement en molts països del món.

Equip valencià per parelles del One Wall femení
Equip valencià per parelles del One Wall femení

També han estat protagonistes…

Selecció catalana de físic-culturisme

Al Mundial de Bordeaux la selecció catalana ha demostrat el seu potencial i s’ha endut 8 medalles d’or de 13 possibles. Una altra exhibició de luxe per a l’esport de seleccions de casa nostra. Álvaro Magana, Sílvia Pineda, Hammy Ouedraogo, Eva Jaén, Núria Domènech, Carla Torrell, Adrià Albiol i Javi Mendoza són els esportistes que han sabut triomfar en les seves respectives categories.

DPjSQ0vX4AAO657

Badalona Dracs

L’equip de futbol americà badaloní ha tornat a guanyar la Copa d’Espanya després de derrotar a Las Rozas Blacks a la final per un resultat clar i contundent: 26 a 7. És la quarta vegada que guanyen aquest títol gràcies al paper de Raúl Cernuda, Edu Morlans o Albert Pascual. Dissabte vinent els badalonins tornen a ser favorits per aixecar un títol: disputaran la copa catalana contra els Pioners de l’Hospitalet de Llobregat.

DPjNf2pXcAAq2t-

Marc Sánchez

El CN Sant Andreu ha estat el gran triomfador del campionat d’Espanya de natació en piscina curta disputat a Barcelona amb un munt de rècords, victòries i marques mínimes per a l’europeu. Tot i això, ens fixem en el paper del jove ja veterà Marc Sánchez (1992), capaç de guanyar fins a 5 medalles d’or a les files del CN Sabadell i d’aconseguir l’anhelada marca mínima per a Copenaguen als 400 estils. El mallorquí tornarà a disputar una gran cita de la natació.

Víctor Carrasco

El múixer català ha liderat els èxits dels esportistes de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern al campionat del món IFSS de Polònia d’aquest cap de setmana. El de Vallbona d’Anoia s’ha imposat en la categoria DBM i suma el primer títol de la seva carrera en aquesta disciplina amb la gossa Rona. Un campionat de gran èxit per als esportistes de casa nostra, amb una plata per a Olga Álvarez, de qui parlàvem fa tot just una setmana, i un bronze per a Enrique Vílchez.

victor-IFSS