El millor fitxatge d’aquest estiu del PSG

1 minut de lectura

9349471_G

El París Saint-Germain ha revolucionat el mercat de fitxatges del futbol aquest 2017 tal i com ja havia fet amb una altra secció del club en els darrers anys. La metamorfosi del primer equip d’handbol, en aquest sentit, és un clar exemple amb Narcisse, Karabatic, Hansen i companyia. Ara, en ple mundial de judo, l’equip parisenc acaba d’anunciar el fitxatge del judoka Teddy Riner.

Del francès nascut a l’illa de Guadalupe n’havíem parlat fa uns mesos per posar en valor l’extraordinari llegat que deixarà el dia que decideixi retirar-se de l’alta competició. L’home que no perd mai i que acumula triomf rere triomf des de 2010 ha decidit convertir-se en la cara visible del nou projecte del PSG. El club de Nasser Al-Khelaïfi ha decidit aprofundir en la seva vocació poliesportiva i farà renéixer la secció de judo, abandonada des de fa 15 anys.

Teddy Riner és el millor reclam perquè de manera ipso facto el club francès passi a ser considerat un dels conjunts més temibles d’aquest esport a nivell mundial. Sense haver competit ni una sola vegada després de guanyar una nova medalla d’or olímpica a Rio de Janeiro, el francès competirà aquest dissabte al mundial de judo de Budapest sense ser el número 1 del quadre. Ha baixat fins al 14è lloc del rànquing mundial per la seva aturada esportiva però seria una sorpresa gegantina que no guanyés un títol que ja ha alçat en les darreres set ocasions.

El gran fitxatge del PSG

El PSG s’endú un dels homes més famosos de França per als propers cinc anys. Per palmarès, el millor fitxatge d’aquest estiu que va molt més enllà de les inversions astronòmiques del futbol i que, a més, reactiva una secció perduda.

Més enllà del futbol i l’handbol, els parisencs també han fet una forta aposta per convertir-se en una de les grans referències europees dels eSports. Caldrà estar atents a la seva ambició poliesportiva d’ara en endavant per poder calibrar l’impacte que puguin generar els seus pressupostos inacabables en tot l’altre esport del vell continent.