Or internacional per Dylan Maza, del Brazilian Jiu–jitsu Lleida

1 minut de lectura

El 12 de febrer es va celebrar a Barcelona el campionat Internacional de Jiu Jitsu AJP TOUR d’Abu Dhabi, una lliga celebrada a diferents cuitats del món que en aquesta ocasió va viure una victòria catalana. El lleidatà Dylan Maza, de setze anys i del Gimnas BJJ Lleida, va guanyar la semifinal enfront l’israelià Daniel Jacobson i posteriorment a la final va derrotar el també israelià Roi Moshe per aconseguir un or internacional amb el prestigi que això suposa per Maza i el gimnàs lleidatà.

El jove del BJJ Lleida ja suma dues medalles d’or en campionats internacionals / @dylan_maza_

Maza, que fa només un any que va començar en aquest esport, ja ha obtingut dues medalles d’or als dos campionats que ha realitzat de la mà del seu entrenador André Rodrigues, més conegut com a Piloho. I és que a més d’aquest metall aconseguit el dia 12 també va ser campió de l’Open Internacional Embukai BJJ disputat a la capital catalana. Després d’aquesta victòria el jove lleidatà va estar uns mesos lesionat i ha tornat per la porta gran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Maza BJJ (@dylan_maza_)


Aquest cap de setmana Maza participarà en el Campionat d’Aragó i la setmana següent al Campionat d’Espanya que es disputa a Guadalajara, en què hi haurà fins a cinc alumnes del Brazilian Jiujitsu Lleida que capitaneja Piolho.

Imatge de portada: cedida