Isidre Esteve, portada de la Fosbury digital de desembre

1 minut de lectura
La revista Fosbury digital de petit format d’aquest mes de desembre ja es pot llegir en obert.

Per cloure un any que ho ha trastocat tot, a la Fosbury digital de desembre donem protagonisme a un esportista de mirada optimista i compromès en contribuir a la millora de la qualitat de vida de molta altra gent. Isidre Esteve és portada de la darrera revista digital de l’any en una extensa entrevista poques setmanes abans de l’inici del ral·li Dakar 2021, el segon que es disputarà a l’Aràbia Saudita. Amb ell parlem d’aquesta prova, de la seva trajectòria, d’innovacions tecnològiques i de la tasca de la seva Fundació en una conversa que val molt la pena.

El reportatge d’actualitat del mes és una mirada amb perspectiva de gènere cap al món dels dards, l’esport que sempre té la seva quota de protagonisme quan acaba l’any i que encara té molts deures pendents. Especialment interessant, en aquest sentit, és la tasca feta per la Federació Catalana de Dards en els darrers anys. El reportatge històric ens fa viatjar cap a la primera medalla olímpica d’una esportista asiàtica, un fenomen dels anys 20 del segle passat que també ens permet dibuixar l’enorme pes que van tenir aquells Jocs Mundials Femenins impulsats per la FSFI.

L’Observatori Crític dels Mitjans esportius presenta el vuitè informe d’aquest any dedicat al programa Què t’hi jugues? de SER Catalunya, un magazín esportiu de dues hores diàries que analitzem a fons en clau de gènere i diversitat esportiva a partir de les emissions dutes a terme durant el mes de desembre i amb la dada del 3% com a clau de volta de tot plegat. A la Fosbury de desembre, com sempre, també hi trobareu una promesa destacada i un parell de crítiques culturals per a acompanyar-vos en l’entreteniment més esportiu.

Com sempre, les persones que donen suport a la Fosbury com a sòcies del projecte han rebut la revista digital de petit format abans que ningú. Si podeu, sumeu-vos a la comunitat Fosbury i feu possible el projecte periodístic de tot l’altre esport.

Llegiu la revista a continuació