Gran imatge del Fraikin Granollers, que acaba tercer a l’EHF

2 minuts de lectura

El Fraikin Granollers va perdre dissabte, però va saber refer-se ràpid de la decepció de quedar-se fora de la final, i va guanyar el diumenge la lluita per la medalla de bronze contra el conjunt francès del Chambery. Una magnífica manera de tancar una gran temporada pels granollerins.

DISSABTE: Derrota mínima contra l’amfitrió

El BM Granollers va fer dissabte un gran partit de semifinals, tenint l’amfitrió i gran favorit contra les cordes. Finalment, els de Carlos Viver van acabar caient d’un gol i es van quedar sense el premi gros, la gran final de l’EHF Cup.

Els de Carlos Viver van sortir sense complexos i amb ganes de fer un bon partit i donar la sorpresa. D’aquesta manera van dominar el marcador al llarg de tot el primer temps. L’encert des de l’extrem esquerre del capità Resina, i de Ferran Solé des d’on fes falta, mantenien els granollerins per davant (9-7). Els locals, però, a poc a poc van anar igualant les coses per marxar al descans amb empat a 12, però sense posar-se en cap moment per davant.

A la segona meitat, el Nantes va fer un parcial de 0 a 3, aconseguint obrir una petita escletxa de dos gols (14-16), que a mitja segona meitat ja era de quatre (16-20). Però la reacció dels catalans va ser impressionant i sense perdre els nervis van arribar a posar-se de nou un gol per sota a falta de cinc minuts (23-24), amb un David Resina espectacular (10 gols).

Però el Nantes va saber jugar amb molt de cap els darrers minuts, sobretot gràcies al bon joc combinatiu amb el pivot Tournat, i una aturada del porter Schulz amb 23-26 semblava sentenciar, però un gol de contraatac de Figueras obria les esperances a falta de dos minuts (24-26). Però de nou un penal forçat pel pivot francès va servir perquè Valero Rivera sentenciés ara sí, el matx. L’esforç final va servir per ajustar el marcador fins el 26-27, però sense posar en perill el triomf del conjunt lila i groc.

DIUMENGE: Acaben amb un agraït bronze

Gran mostra de potencial i esperit de lluita del BM Granollers que va aconseguir derrotar el Chambery per acabar en tercera posició de la Copa EHF. El porter “Bombom” Almeida i Ferran Solé (amb 10 gols) van ser les grans estrelles del partit. L’extrem-lateral dret, a més, va aconseguir acabar com a màxim golejador de la competició. Un gran final per un cap de setmana per l’equip i la seva afició, que van viure una comunió total.

Només cal veure aquests dos vídeos. El primer de com l’equip es preparava abans de sortir al camp, i el segon agraint el suport dels aficionats:

La Copa EHF pel Göppingen

La gran final va caure del costat del Frisch Auf Göppingen, de manera justa (32-26). El conjunt alemany va dominar des del principi als locals, que massa nerviosos es van veure superats pel joc del potent conjunt alemany, i no van saber jugar a remolc. D’aquesta manera, els catalans del Nantes Valero Rivera i David Balaguer es van haver de conformar amb la medalla de plata.