Un moment de l'any passat en el mateix torneig, en una foto de l'organització.

Golf de primeríssim nivell a Sitges

1 minut de lectura
L’ocasió és única i porta a casa nostra a jugadores de primeríssim nivell. Del 26 al 29 de setembre el Club Terramar de Sitges es converteix en seu de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open. Cita obligada pels bons amants de l’esport dels 18 forats.

El torneig acollirà les millors jugadores professionals del continent europeu, amb les espanyoles Carlota Ciganda i Beatriz Recari, ambdues amb una àmplia experiència en el Circuit Americà Femení. El director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig ha afirmava en la presentació que el torneig té “molts ingredients que el converteixen en un esdeveniment d’especial interès. Parlem d’esport femení i de la promoció de Sitges, que gràcies a la competició compta amb una projecció internacional per difondre els seus atractius turístics, esportius i culturals”.

Un camp en millora

Per la seva banda, José María Gassó, president del Club de Golf Terramar, ha dit que el torneig servirà per “comprovar les millores que s’estan fent al camp”, mentre que Ramón Nogué, president de la Federació Catalana de Golf, ha destacat la importància de “la connexió entre totes les institucions per tirar endavant la prova”, i Iñigo Aramburu, director general de Deporte & Business, organitzador del torneig, deia que “hem aconseguit connectar amb la ciutat i cada vegada ve més gent a veure la competició, que és una magnífica oportunitat per difondre els valors del golf femení i d’un destí turístic com Sitges”.

Enguany, donat l’elevat nombre d’inscrites, es va disputar una jornada prèvia, el dilluns 23, on les tres millors van guanyar accedir a participar en el torneig.

El torneig  tindrà una gran dimensió internacional amb la presència de 108 jugadores de 22 països, entrada gratuïta i retransmissió per televisió a més de 100 països.
Brindis amb la cervesa del patrocinador en la presentació del torneig

Més espectacle

La tercera edició de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open es celebrarà en un camp modificat respecte el 2018 amb la voluntat de generar més espectacle. D’altra banda, els socis del Club de Golf Terramar s’han abocat amb una iniciativa pionera, l’anomenat ‘housing’, on acullen durant la setmana totes les jugadores que ho vulguin per viure una experiència nova. Fins ara 43 jugadores han optat per allotjar-se en les cases dels socis.

Al marge del patrocini d’Estrella Damm i de les institucions que han participat en la presentació, la resta d’empreses que ajuden a la celebració del torneig són els copatrocinadors Finisher i Grupo Romeu, i els proveïdors Bargosa, Kyocera, Sub70, Fever-tree, Greenmowers i Vilamovil Audi.