Últim pas abans de la Super Bowl

1 minut de lectura
La ronda divisional ens va deixar la gran sorpresa de la competició amb l’eliminació dels Ravens, el millor equip de la fase regular en la seva estrena als playoffs. Al davant, uns Titans que, la ronda anterior ja havien fet el mateix amb els totpoderosos Patriots.

Ara ja només queden dos partits abans de la Super Bowl, 4 equips que volen fer l’últim esforç per no perdre’s la cita de Miami de la matinada del 2 al 3 de febrer. Chiefs, 49ers, Packers i Titans faran tot el que està al seu abast per aconseguir-ho, i des de la Fosbury i amb ajuda d’”NFL en català” també donarem els nostres pronòstics.

Tennessee Titans @ Kansas City Chiefs – 21:05, Movistar Deportes

Els Titans i Derricks Henry estan atropellant els seus rivals sense compassió, la seva defensa ha fet molts passos endavant durant aquests playoffs, però serà suficient per aturar on dels atacs més complets de la lliga?

Perquè als Chiefs d’Andy Reid, sembla que el bye ha anat molt bé a Patrick Mahomes, que va tornar al seu millor nivell, capaç de fer passades de tot tipus. Això sí, amb Travis Kelce com a objectiu preferit.

Pronòstic: Kansas City Chiefs (3-0). La defensa dels Titans no només hauria de mantenir el nivell, si no fins i tot apujar-lo si vol no permetre que els Chiefs s’escapin. Però amb Mahomes en plena forma, sembla que queda molt poc marge per la sorpresa.
Rodgers és l’arma definitiva dels Packers – Forbes.com

Green Bay Packers @ San Francisco 49ers – 00:40, Movistar Deportes

Ja sigui per mèrit propi, per demèrit del rival o una mcia de les dues coses, en el primer any de LaFleur al capdavant dels Packers, els de Wisconsin ja han arribat a la final divisional. Liderats al camp per un Rodgers en plena forma, la seva simple presència al camp ja és sinònim d’opcions de victòria, tot i la dificultat de l’empresa.

Al davant hi trobarà uns 49ers que arriben perfectament engreixats. Kyle Shanahan no deixa res a l’atzar, i amb un joc de cursa treballadíssim, una defensa demolidora i amb el suport del seu públic a Santa Clara, els de la Badia busquen recuperar la glòria del passat.

Pronòstic: San Francisco 49ers (3-0). Com hem dit abans, a un equip que té a Aaron Rodgers de quarterback no se’l pot descartar sota cap circumstància, però les debilitats dels Packers coincideixen amb les virtuts dels 49ers, el que ens fa molt difícil pensar en una sorpresa dels verds.
Finalment, us deixem amb l’últim podcast de “Tot al Blitz”, amb un resum de la ronda divisional i la prèvia d’aquestes finals de conferència: