Els Dragons busquen a Viena l’accés a la final de la Lliga Europea

1 minut de lectura

Els Barcelona Dragons jugaran diumenge a Viena les semifinals de la Lliga Europea de Futbol Americà a la recerca d’una plaça a la gran final la competició.

Els Viena Vikings són els rivals dels Dragons en una eliminatòria a partit únic que es disputarà en la capital d’Àustria diumenge a les 14.45 hores i es podrà veure per Esport3. Els catalans buscaran aquesta plaça per a la gran final de Klagenfurt (Àustria) on es posarà en joc el títol de campió d’Europa a un sol partit. L’altra semifinal la disputaran els Tirol Raiders i els Hamburg Sea Devils a la ciutat del nord d’Alemanya.

Els Dragons han acabat la fase regular amb 8 victòries i 4 derrotes, mentre que els Vikings tenen un balanç de 10-2. El balanç dels Dragons davant els Vikings no és bo, ja que han perdut els dos enfrontaments contra els austríacs. A Reus el marcador va ser de 27 a 20, mentre que Viena, en el mateix escenari que es jugaran les semifinals, els catalans van caure 18 a 24.


Els Dragons van caure derrotats en l’últim partit de la temporada regular davant els Hamburg Sea Devils, que va acabar com a millor classificat de la primera fase. Sota la tempesta que queia sobre la gespa del municipal de Reus, els jugadors d’Andrew Weidinger van iniciar una remuntada que va quedar a mitges, perquè en la darrera acció del matx els Sea Devils van aconseguir el triomf per 21 a 24. Els Barcelona Dragons van disputar quatre World Bowls els anys 1991, 1997, 1999 i 2001 i van aconseguir alçar el títol l’any 1997.

Imatge de portada: barcelona-dragons.com