/

Thanksgiving és sinònim de futbol americà!

2 minuts de lectura
Decoració pre-nadalenca i dinars familiars amb un gall d’indi farcit que amb prou feines és capaç d’entrar dins el forn són les imatges que, a cop de veure sèries americanes, ja hem anat introduint dins del nostre ideari col·lectiu. I en aquell dinar de germanor, als Estats Units, sempre hi ha futbol americà a la televisió.

Tot i que aquí, ens hem introduït més al que envolta el Thanksgiving pel seu endemà, el Black Friday, viva representació del consumisme extrem del món capitalista on vivim, els partits de la NFL que podem veure en pantalla són els següents.

Chicago Bears (5-6) vs Detroit Lions (3-7-1) – 18:30

El primer partit de la tarda ens mostra un dels equips que sempre juga a casa per Acció de Gràcies, els Detroit Lions. I això que el seu rècord en aquests partits tampoc és molt favorable: 36 victòries, 38 derrotes i 2 empats.

Aquest cop tenim derbi divisional, però més aviat descafeïnat, on cap dels equips té opcions reals a optar pels playoffs. De totes fornes, els de Detroit, que buscaran donar una alegria a la seva afició, hauran de jugar amb David Blough als comandaments per  culpa de les baixes, un quarterback que no va ser seleccionat al draft, provinent de la universitat de Purdue, i que s’haurà d’enfrontar a una de les millors defenses de la lliga.

Per sort pels Lions, l’atac de Chicago no està destacant gaire aquest any. El seu QB titular, Mitch Trubisky, està despertant, cada cop, més recels sobre el seu nivell de joc, i veure’m si els Blaus se’n poden aprofitar.

Buffalo Bills (8-3) vs Dallas Cowboys (6-5) – 22:30

Els Cowboys, l’autoproclamat equip d’Amèrica, és l’altra franquícia que sempre juga per Thanksgiving, i al majestuós AT&T Stadium avui rebran la visita d’uns Bills que arriben amb el millor rècord dels últims 20 anys en el que, a priori, és el millor partit de la vetllada.

Bills – Cowboys / @bloggingtheboys

Els de Jerry World necessiten la victòria si volen mantenir-se al capdavant de la NFC East i aconseguir, així, una plaça pels playoffs a la que seria impossible accedir via una Wild Card ja molt cara. Això sí, aquesta temporada encara no han estat capaços de vèncer cap equip amb rècord positiu. Serà el dels Bills el primer partit?

Els de Buffalo, per al seva banda, intentar mantenir-se en posició de POs ara que els hi arriba la part més dura del calendari, després d’haver optimitzat els resultats en la més assequible.

New Orleans Saints (9-2) vs Atlanta Falcons (3-8) – 02:20

En un altre partit, teòricament, desigualat, els Falcons reben la visita dels Saints de Drew Brees, Michael Thomas i Alvin Kamara. El favoritisme, a priori, és pels de Louisiana, però en l’enfrontament directe de fa, tot just, tres setamnes, els Falcons els van soprendre.

Enfrontament divisional / Canal Street Chronicles

I és que un duel divisional pot passar de tot. Ho tornarem a viure aquest cop?